zaterdag 28 mei 2011

Wie op zoek is naar Mail Order Brides?


Gold Coast, Australië (PRWeb) 13 september 2006 - Volgens Elenaa € ™ s Models, een dating bureau voor westerse mannen op zoek naar de Russische en Oost-Europese vrouwen voor het huwelijk, zijn er opmerkelijke verschillen tussen de mannen, die Russische bruiden websites te sluiten, maar nooit te betalen en mannen die betalen voor hun diensten. Mannen van alle leeftijden en lagen van het leven te sluiten Russische huwelijksbureaus, maar het is meer volwassen mannen die daadwerkelijk betaalt voor de diensten; jongere mannen lijken te zijn in de stand een 'window shopping'.

Land-wijs, de meeste betalende leden zijn afkomstig uit de Verenigde Staten, van het Verenigd Koninkrijk bedrijf omvangrijke seconde, dat is geen verrassing, want deze landen zijn ook de leiders van het aantal geregistreerde gebruikers. Andere landen in de top 10 zijn onder andere: Australië, Canada, Noorwegen, Duitsland, Nederland, Frankrijk, Nieuw Zeeland, en Zuid-Afrika. Turkije, dat is nummer 3 voor het aantal gebruikers ingeschreven op ElenasModels.com website, didnâ € ™ t maken in de top 10 door het aantal betalende gebruikers, evenals Italië en Spanje (nummer 6 en 10, respectievelijk door het aantal van geregistreerde gebruikers), Noorwegen, Nieuw-Zeeland en Zuid-Afrika verving ze in de top 10. Blijkbaar liever warmbloedige Europese Zuiderlingen zoek terwijl mannen uit verre landen en koeler springen in actie.

De gemiddelde leeftijd van betalende leden op zoek naar Russische â € ~ postorderbedrijven bridesâ € ™ is 42,9 jaar versus 37,8 jaar voor niet-betalende leden, met slechts 5,1% van de betalende leden zijn jonger dan 30 jaar ten opzichte van 21,1% voor niet-betalende leden . Onder-30 mannen lijken niet bijzonder serieus over trouwen met iemand de halve wereld rond.

Betalende leden van de internationale dating services zijn meer kans op echtscheiding: 47,8% van de betalende leden van Elenaa € ™ s Modellen zijn gescheiden vs 33,2% voor niet-betalende leden. Betalende leden zijn ook meer kans om al kinderen hebben: 39,3% van de betalende leden hebben kinderen ten opzichte van 28,8% voor niet-betalende leden.

Niet-betalende leden van de Russische dating sites lijken meer frivole dan betalende leden: de niet-betalende leden zijn twee keer zo grote kans om op zoek naar een Russische bruid terwijl het nog steeds wettelijk getrouwd, 7% van de niet-betalende leden zijn getrouwd of gescheiden tegen slechts 3,9% voor betalende leden.

Niet-betalende mannen op zoek naar Russische bruiden zijn bijna twee keer zoveel kans om te roken in vergelijking met betalende leden: 37,1% van de niet-betalende leden genieten van een sigaret verlichting, terwijl slechts 21,9% van de betalende leden rook.

Er zijn iets meer weduwnaars onder de betalende leden: 2,1% van de weduwnaars onder de betalende leden vergeleken met 1,8% onder de niet-betalende leden. Het opleidingsniveau van betalende leden is ook iets hoger: 86,1% van de betalende leden hebben hbo-opleiding of hoger in vergelijking met 82,7% voor niet-betalende leden.

Etnisch, 90,7% van de betalende leden op zoek naar Russische bruiden zijn wit, terwijl onder de niet-betalende leden slechts 81,7% zijn wit.

Het nieuwe onderzoek bevestigt dat de meerderheid van de ernstige Russische bruid werkzoekenden zijn lager opgeleiden blanke mannen 30-50 jaar oud met eerdere echtelijke ervaring. Volgens Elena Petrova, de eigenaar van Elenaa € ™ S-modellen, de meeste van hun mannelijke klanten zijn op zoek jongere vrouwen in de vruchtbare leeftijd om een ​​gezin te beginnen. Het produceren van nageslacht is de belangrijkste drijvende kracht van de meeste mannen toetreden Russische dating sites, maar toen hem gevraagd mannen zouden meestal te brengen het onderwerp van â € ~ traditionele gezin valuesâ € ™ in plaats van het verlangen om iemand te vinden jonger en mooier. Mannen zijn bang om ondiepe verlangen naar een jongere partner verschijnen, en dit is de reden waarom het onderwerp van waarden vaak opgevoed. Echter, mannen zelden contact met vrouwen van hun eigen leeftijd maakt niet uit hoeveel de vrouwen bespreken hun toewijding aan het gezinsleven, en liever contact met jongere vrouwen het weergeven van hun full-length foto's. Het land van de woonplaats van de toekomstige bruid is niet relevant voor een man; aldus bevestigd eens te meer dat het niet de culturele achtergrond zijn ze na.

Bekentenissen van een Mail Order Bride: American Life Door Thaise Eyes

Ukraine Style


donderdag 26 mei 2011

Tips voor lange-afstand Dating


Lange afstand dating relaties kunnen worden ongelooflijk moeilijk te handhaven. Zowel mannen als vrouwen kunnen depressief en gefrustreerd van de lange afstand en gebrek aan communicatie. De meeste lange afstand dating relaties einde binnen de eerste zes maanden. Echter, er is hoop. Met miljoenen paren leven leiden in verschillende steden, daterend iemand ver weg is zeker mogelijk, zelfs als het moeilijk is.

Praat met de persoon die je bent Dating

Dating relaties met iemand die woont ergens anders is het moeilijk. Het belangrijkste wat je kunt doen is praten over uw verwachtingen en stel dating relatie grenzen. Wat kunt u en kan u niet doen? Kunt u terecht op data met andere mensen, bijvoorbeeld?

Echter, praten stopt niet bij grenzen stellen als je uit de lange afstand. Je moet praten. Hoe meer je kunt praten, hoe beter. Het krijgen van een VOIP account zal praten vrij, zodat u niet hoeft te maken over lange afstand telefoonkosten zorgen.

Hoewel met de militaire dating relaties praten kan moeilijk zijn, je moet nog steeds opzij te zetten tijd of, zelfs als het slechts een keer per week. Dating is meestal een sociaal ding, dus als je iemand die ver weg, het horen van zijn of haar stem zal het gemakkelijker maken, maar dat betekent niet dat het gemakkelijk zal zijn dating.

Hoe meer je delen en communiceren, des te sneller de tijd gaat en hoe minder het zal voelen alsof je los van de persoon met wie je uit. Je zult een deel van elkaars leven, zelfs als je lange afstanden. En dat is wat maakt dating relaties werken.

Schrijf brieven (en e-mails)

Veel mannen vinden het moeilijk te begrijpen waarom vrouwen te vinden die de werkelijke brieven spannend. "Ik zal even mailt," vertelt Tom Jill. Voor Jill, dat is gewoon niet genoeg. U kunt geen spullen een e-mail onder uw kussen en horen crinkle als je in slaap valt. Je kunt niet ruiken hem op en stel hem te schrijven.

Brieven zijn meer persoonlijk. Ze zeggen dat je ging zitten, dacht over de persoon en stuurde een brief. Als je kunt, schrijf een ruw ontwerp voordat u een definitief exemplaar. Dat maakt het mooi en netjes, en de persoon met wie je dating hoeft niet te weten over het eerste exemplaar.

Zelfs als je praat met de persoon met wie je elke dag uit, het ontvangen van een brief, met een stempel en alles, is bijzonder. Zelfs als je al hebt gesproken over de dingen in de brief.

Breng tijd door met andere personen

Als de persoon met wie je datering is ver weg, het is makkelijk te vallen in een depressie. Als u druilen rond en doe er niet uit, zal het niet veel beter. De depressie zal groeien slechter en je zo zal uw relatie. Door het uitgeven van tijd met mensen - van hetzelfde geslacht als je - je krijgt de sociale interactie die je nodig hebt en ontbreken in je dating relatie. U zult ook beseffen dat je vrienden en hoeft niet thuis te blijven.

Wanneer je tijd doorbrengen met andere mensen, je bent dating relatie zal beter zijn, ook. Je wordt in een beter humeur en dat zal boekdelen spreken in de manier waarop je omgaat met de andere persoon en de manier waarop u uw relatie. Het kan ook helpen je een lift uit de depressie.

Stuur Gifts

Iedereen houdt presenteert. En als je giften aan de persoon met wie je uit te sturen, hoeven ze niet duur te zijn. een foto van jullie twee samen, vanaf het moment dat u voor het eerst begonnen te daten, bijvoorbeeld: Ze kunnen iets simpels zijn. Of het kan een foto van je gewoon zijn, opknoping uit met vrienden. Overweeg het verzenden van cookies of iets wat je jezelf.

Als de persoon die je bent dating gebruikt om in dezelfde stad wonen als u, een herinnering van thuis zou leuk zijn, ook. Beschouw het verzenden van een opname van een paar uur van zijn favoriete radiostation. Of stuur foto's van een nog gebruikte ze om deel te nemen weer naar binnen

Reizen

De sprong te wagen en bezoek uw significante andere. Probeer in te stellen tijden en reizen, zodat u en de persoon met wie je uit elkaar kunnen zien en samen tijd doorbrengen.