vrijdag 21 mei 2010

Dief Zwaluwen Engagement Ring aan Politiebureau


Hollis, NH - Een huisschilder beschuldigd van het nemen van een 7.000 dollar diamanten verlovingsring uit de flat was hij werkzaam bij kennelijk slikte het bewijsmateriaal tijdens een pauze van verhoor op het politiebureau - en deze is gevangen op tape, aldus de politie dinsdag.

Kenny Narron, 44, van Richlands, NC, werd beschuldigd van diefstal en de vervalsing van bewijsmateriaal. Dokters moesten een spoedoperatie uitvoeren om de 1,2-karaats ring uit te krijgen. Narron was aangeklaagd vanuit zijn ziekenhuisbed.

De politie zegt dat de ring was verborgen onder een matras in een condo in Merrimack Narron dat was ingehuurd om vorige maand te schilderen. De eigenaar zei dat hij de ring te verbergen voor zijn broer, dus zijn broer's vriendin niet zou zien totdat de tijd rijp was.

Maar de eigenaar zei een dag, zijn 16-jaar oude zoon kwam thuis te vinden Narron coming out van de master bedroom, volgens een politie-verklaring.

"De ring werd gehouden onder zijn matras, samen met het papierwerk ... ontdekte hij zijn matras scheef en toen hij gecontroleerd op de ring, vond hij het ontbrekende," zei de affdavit.

Narron werd ondervraagd op het Hollis Police Department. Toen de onderzoekers de ruimte voor een paar minuten over om een paar te bellen, een bewakingscamera in de kamer bleek Narron het doorslikken van de ring en zetten een witte sieraden doos in een lade. Ook de politie zei ze tegenkwamen verscheurd papierwerk voor de diamant.

"Ik ben niet zeker wat er in de hoofden van mensen als je in het openbaar en er overal camera's, maar ja, het is op de band," zei luitenant James Sartell.

NewsDay.Com

9 Programmtipps Gl�ckliche Paare Talk About