donderdag 29 oktober 2009

Dating At Work Can Be Good - of niet

PORTLAND, Ore - Veel mensen lijken minder geïnteresseerd in de vermeende afpersing aanslag op David Letterman en meer gericht op de vraag of hij had moeten worden in een relatie met een vrouw op het werk.

Er zijn veel verschillende meningen als het gaat om dompelen in de onderneming liefde zwembad.

'Nou, kan ik u nu uit ervaring, dat dateert mensen je met een slecht idee,' zei een patroon van meerdere, die werden geïnterviewd op Henry's Tavern in de Pearl District.

Voor sommigen echter, ging alles goed.

"De eerste vrouw die ik van op het werk werd mijn verloofde, maar we nooit getrouwd. En het tweede meisje dat ik gedateerd op het werk is nu mijn vrouw, "zei Peter Davidson.

David Griggs een dienstverband advocaat en zei dat de meeste bedrijven niet volledig te verbieden kantoor verbindingen meer, maar uit de baas of de andere manier rond is nog steeds een faux pas.

Af en toe landt dat mensen in zijn kantoor voor seksuele intimidatie rechtszaken.

"Het is een situatie waar er een natuurlijke macht relatie en wanneer de mensen profiteren van deze relaties, de wet vaak stappen in en doet iets over, 'zei hij.

"Typisch, als het volledig op consensus en het vrijwilligerswerk, het is echt niemand aan."

Trouble kan ook komen als andere werknemers denkt dat de liefde rente is een speciale behandeling krijgt.

"Het is toch lastig," zei Pam Done. "Er is een hoop praatjes, die gaat op in een baan, veel geruchten."

Amanda Rijn, die is gedateerd op het werk, zei het kan een afleiding worden.

"Het net maakt het echt slordig wanneer je probeert te werken en je kunt niet echt concentreren op het werk, 'zei ze.

Een enquête bleek bijna de helft van baas-werknemer relaties eindigt in het huwelijk, omdat het paar leert elkaar kennen en ze gemeenschappelijke belangen hebben.

Een nieuwe trend voor bedrijven is te eisen dating werknemers 'liefde contracten "te ondertekenen, waarbij vennootschappen van rechtszaken beschermt.

Hoe sluiten de verkoop 95% van de tijd

Vandaag ga ik met u delen de meest succesvolle en effectieve methode die ik heb gevonden voor "het sluiten van de verkoop" en het krijgen van die prachtige meisje om uit te gaan met je mee.

Wat ga ik met u delen is de "How To ', niet alleen de filosofie erachter. I kid you niet, wat ik ga met u delen is zo krachtig, dat het alleen heeft nagelaten mij tweemaal in de laatste 6 jaar.

Eerst wel, hier is het ware verhaal in hoe ik dit geheim ontdekt ...

Al mijn leven ben ik betrokken geweest bij de verkoop en marketing, en het beoordelen van resultaten, ik goed ben in wat ik doe.

Terug naar toen ik 18 jaar oud, was ik aan het werk te doen wat ik normaal doen ... werken en proberen om een verkoop te maken. Toen was ik er alle vertrouwen in, maar ongelooflijk naïef. (Ik heb eigenlijk ging op een datum, en het meisje was haar benen en wreef over mijn dijen, terwijl het eten van het eten, en ik vroeg me af of ze een ongelooflijk ... jeuk had.)

Hoe dan ook, er was dit 28-jaar oude, drop-dead gorgeous meisje die normaal gewerkt in een andere stad, en die werkte voor die dag met ons. Alle jongens waren zoemen om haar heen als vliegen rond crap, en wat dat betreft, zo was I.

Evening naderde, en ik kreeg honger. Ik dacht dat ze honger moet worden ook, aangezien geen van ons had iets te eten tijdlang had. Dus als ik was te praten met haar, vertelde ik haar, "Ik heb honger, en ik ben gissen jij ook. Wilt u gaan eten, of zou je net als ik om ons iets te eten."

Omdat ik zo naïef was, ik dacht dat ik vroeg haar om te eten, niet om haar op een datum.

Toch nam ze het te betekenen dat ik vroeg haar uit (wat ik zeker niet als de hel zou gaan om te betogen met haar over). Toen draaide ze zich naar me toe en zei: "Weet je, ik vond de manier waarop je vroeg me uit. Ik denk niet dat iemand ooit heeft mij gevraagd op die manier voor. In plaats van te vragen of ik wilde eten met u, u automatisch uitgegaan dat ik zou en u gaf mij een keuze van hoe ik zou willen doen. "

En ik keek haar aan en zei: 'He, dat klopt! " Omdat ze betrokken waren geweest bij de verkoop langer dan ik, ze automatisch merkte dat ik had het nummer gebruikt een regel dat elke verkoop of marketing persoon waard zijn gewicht in zout weet. En dat is ...

NEMEN DE VERKOOP

Een van de eerste dingen die ze je leren in de verkoop (en die veel mensen vergeten en zeer weinig van toepassing op de meisjes uit te vragen) is dat je nooit moet een potentiële klant vragen of hij wil de widget te kopen, maar als hij dat wil een blauwe widget of een rode widget, een 4 "widget of een 6" widget, enz.

Kortom, zolang je hem niet vragen of hij wil een widget of niet kopen, kan hij niet weigeren om te kopen - je nooit gaf hem die mogelijkheid.

Hoe dan ook, ging ik uit met dat meisje, en had een geweldige tijd. Maar het belangrijkste wat ik van dat, was de les in de kracht van "Ervan uitgaande dat de verkoop."

Dus hoe denkt u van toepassing zijn die je dating leven?

Simple.

Eerst vindt u een meisje geeft je de signalen dat ze geïnteresseerd zouden kunnen zijn. Je gaat naar haar toe en beginnen te praten over wat je wilt. Ik ga niet te krijgen in hoe een meisje aanpak omdat het hier zou zijn buiten de werkingssfeer van deze tip, plus is er genoeg van advies op de site over dat onderwerp.

Nu, het belangrijkste onderdeel van het hele proces is de aanpak, aangezien dat je toelaat om "uw voet in de deur." Echter, anders dan de aanpak, en in sommige gevallen belangrijker dan de aanpak, is de CLOSE.

Hier wat de gemiddelde niet-DJ doet: Hij vindt het perfecte meisje, gaat en praat met haar (als hij komt zo ver), en ten slotte vraagt het meisje of ze wil eten.

Als u dit te doen, die zo ongeveer iedereen doet, dan op dat punt zou je verloor de controle over de situatie. U hebt haar de mogelijkheid van het ontslag van je. Slecht idee.

In plaats daarvan, laten we aannemen dat u hebt gesproken met haar. Je hebt opgepikt op een aantal positieve vibes, en je denkt dat ze geïnteresseerd zouden kunnen zijn. Vraag niet of ze wil eten. Terwijl oprecht, zeg haar: "Ik heb genoten van ons gesprek. Why don't we blijven het later deze week. Wilt u liever een lunch of diner samen hebben?"

EN NIET SAY ANYTHING op dit punt.

Dit is belangrijk, omdat de eerste persoon te spreken "verliest" Zelfs als het duurt een volle minuut, gewoon rechtdoor naar haar vertrouwen en oprecht, en bij voorkeur in haar ogen tot ze antwoorden. In 70% tot 80% van de tijd, als je gelezen hebt de borden rechts, ze kiezen een of het ander.

Gefeliciteerd, je hebt een date.

Haal haar nummer en bel haar een paar dagen later om afspraken te maken (en wanneer u belt haar op aan de telefoon, vraag haar niet: 'Dus zijn we nog steeds op voor de lunch? "In plaats daarvan zeggen:" Ik kijk uit naar onze lunch. Wilt u mij om u te halen, of wilt u daar te ontmoeten. "Of" Heeft u liever Mexicaans of Chinees? "Je krijgt de hint.

Als om wat voor reden ze gaat maken bezwaar wanneer u geef haar de keuze tussen lunch of diner op de eerste ontmoeting, niet verliezen geloof. Bezwaren zijn de menselijke manier om te zeggen "Ik ben geïnteresseerd, maar nog niet verkocht." Dat is okay, ik duw het niet.

Net tred te houden met je gesprek, waaruit blijkt hoe cool van haar een jongen je bent, en als je voelt de tijd rijp is haar vragen: 'Laten we gaan iets doen samen in een paar dagen. Vind je het leuk bowling meer of minigolf? Bowlen, dan is het een date! Geef me je telefoonnummer en ik bel je om de plannen af te ronden. "

Zoals u wellicht heeft gemerkt hierboven, ik heb niet gevraagd haar voor haar telefoonnummer. * * Ik vertelde haar te geven aan mij. Hoogachtend ja, maar ik niet vragen. Waarom?

Eenvoudig, worden mensen opgeleid van school naar richtingen te volgen. Als je vraag haar om haar telefoonnummer, dan is er een kans dat ze haar misschien nog van gedachten verandert over bowlen. Maar door beleefd vertelde haar om je haar nummer, en door het hebben van het vertrouwen volledig te verwachten dat zij het zal geven aan u, zal ze geen andere keuze hebben, maar om dat te doen.

Zoals u kunt zien, het principe van "de veronderstelling dat de koop" niet alleen werkt bij de verkoop van auto's en stereo-installaties, maar toen vroeg meisjes uit. In zes jaar van het gebruik ervan, is het niet mij slechts tweemaal.

De grootste tip die ik kan bieden in het gebruik ervan is echter dat je overtuiging in je ogen moet hebben en in je stem, dat ze zal accepteren een van je twee keuzes. Zoals het spreekwoord zegt: "Hij die aarzelt is verloren."

Nou, ik hoop dat je zo veel voordeel van deze zoals ik deed. En als op het eerste het werkt niet zoals verwacht ... dat is goed, gewoon blijven oefenen ... geloof me, het is de moeite waard.

????????????18?????

Vier tips over Dating Oudere Vrouwen

Attracties kan plotseling gebeuren. Veel oudere mannen als vrouwen voor hun openheid en heel vaak omdat ze zijn hot. Met meer en meer vrouwen de zorg voor zichzelf beter dan ooit tevoren in de geschiedenis, het aantrekken en dateren tussen leeftijdsgroepen zijn afgebroken. Neem Demi Moore en Ashton Kutcher als een typisch voorbeeld van een jongere man aangetrokken tot een oudere vrouw. Voor tips kijk op todays video podcast ...



Meer dating tips coming up.

Britten geen vertrouwen hun liefde partners

LONDEN: Britten zijn een volk van spionnen, schroefdraad via tekst van hun partners berichten afluisteren van telefoongesprekken en zelfs tailing geliefden met webcams en satelliet navigatie systemen, een enquête onthult.

De meest begunstigde manier van bijhouden van een partner is het controleren van hun SMS-berichten, met meer dan de helft (53 procent) van de ondervraagden de toelating stiekem een kijkje. Het aantal scheuten tot 77 procent in de 25 tot 34 jaar.

De tweede meest populaire manier om uit te vinden of een partner is een love-cheat is om hun e-mails lezen - 42 procent zei tegen de Britse Undercover Survey, dat zij had verricht zo'n truc.

De derde is de ouderwetse snuffelen door een van de zakken een partner, (39 procent), een techniek die populair is bij vrouwen.

Mannen liever te breken andere onuitgesproken regel - het lezen van een dagboek partner.

Noch is het gesproken woord te beschermen tegen afluisteren.

Ongeveer een op de drie (31 procent) van de ondervraagden in de enquête, in opdracht van het Science Museum in Londen, voor de Wetenschap van de Spioneren tentoonstelling, zeiden ze heimelijk luisterde op de gesprekken van hun partner.

Een klein aantal van de 1129 ondervraagde personen, zeiden ze had zelfs heimelijk opgenomen telefoongesprekken van hun partner gesprekken, met behulp van dictafoons taping of andere dergelijke apparaten.

Deze methode is het meest populair bij de 55-plussers leeftijdsgroep, waar een op de 20 (5 procent) zetten hun handen omhoog. Deze leeftijdsgroep ook mensen met behulp van webcams en GSM tracking apparaten.

Bijna een op de 10 (9 procent) hun toevlucht tot het controleren van hun partner door het volgen van hen.

Harry Ferguson, voormalig M16 agent, zei: "Iedereen heeft het vermogen om een beetje een spion af en toe, en je hoeft niet te James Bond's gadgets hebben om de wereld van spionage in te voeren."

The Science of Spying tentoonstelling eindigt in september.

?????????