dinsdag 3 augustus 2010

Dating tips voor het omgaan met Bad Data


Het doorbrengen van een hele nacht met iemand die je niet kan verdragen dat iemand met kan het voelen als een eeuwigheid en is een van de ergste manieren om een datum te brengen. Slechte data kan gebeuren door te gaan met iemand omdat de persoon verkeerd is voor u of de datum waarop de activiteit zelf is niet onderhoudend. Sommige data gaan slecht als gevolg van externe omstandigheden, zoals slecht weer of files, maar deze data kunnen worden "gedeelde ervaringen" die kunnen leiden tot een binding die afkomstig is van gedeelde ontberingen. Dus slechte externe omstandigheden kan worden genegeerd als een slechte dag als de situatie niet kan worden vermeden en het leidt niet tot een persoonlijkheid botsen.

Een van de belangrijkste problemen met slechte data is dat je mede verantwoordelijk. Waarom? Simpelweg omdat u akkoord bent gegaan om uit te gaan op deze datum om te beginnen. Je zou kunnen hebben afgesproken om deze datum als een gunst voor een vriend of een familielid, maar je zei ja toen kon je niet hebt gezegd. Natuurlijk, als je eenmaal hebt is op een slechte dag zul je veel voorzichtiger, die slecht worden data geeft een steile leercurve. Dus de volgende keer bent u er zeker vragen over deze persoon of gewoon nee zeggen als je kan niet veel informatie. Dit zal je redden van vast komen te zitten met een workaholic, die kan alleen maar spreken van het werk, of iemand die alleen maar praat over zichzelf of zelfs een persoon die houdt stoppen met het maken van je af waarom ze willen-to-date te beginnen. Als je eens wist deze persoon vóór het uitgaan dan blijkt that je echt niet te weten of dat de datum verandert deze persoon op een bepaalde manier zodat je weer oppassen more about accepting een date from iemand in een similar situatie in de toekomst.

Als je de persoon die u gedateerd, maar ik heb verveeld met de datum zelf u zou moeten overwegen wat voor soort suggesties maakte je je voor deze datum. Heeft u akkoord met deze locatie een bepaalde datum of was je ook naar uw mening gevraagd. Als uw data niet u vragen stellen over hoe je je voelde toen over deze data activiteit die je hebt om te overwegen als deze persoon gewoon genegeerd uw mening of gewoon niet weet dat je heel goed. Als uw mening werd vervolgens voorbijgegaan u rekening te houden indien deze persoon de juiste persoon is voor u tot op heden op dit moment of waren ze alleen maar zenuwachtig over aangename en je moet hen nog een kans. Houd in gedachten dat iedereen hun eigen voor-en afkeuren en, zo ja je hebt genomen om een datum plaats hebben gehad dat je een slechte ervaring met zodat je jezelf niet kunt genieten in een dergelijke plaats heeft, dan is dit iets wat je date niet kan hebben bekend.

Soms is het beter als je stem laten horen over wat voor soort datum die u wilt gaan. Nadat u spreek, als je date nog steeds niet vragen om uw feedback kunt u veilig te voorkomen dat ze gaan als met hen zal zeer waarschijnlijk leiden tot slechte data.

Om slechte data tot een minimum Zorg ervoor dat je je feedback over wat data plaatsen waarin u geïnteresseerd bent Vraag je date over de aard van de dingen die ze willen doen en een suggestie te doen over een datum, plaats u beiden zou willen.

Als u niet kunt staan iemand heel veel en zijn niet zeker als je een lange dag genieten dan moet je natuurlijk een leuke datum, locatie, zodat uw datum is niet zo belangrijk om uw plezier van de datum, zoals zeggen een intiem diner zou worden . Als u voorzichtig te zijn met wie je gaat en waar je met uitgaan dan kan je slechte data tot een minimum te beperken.