zaterdag 19 juni 2010

Man steelt urinemonster


Een man bekende aan het inbreken in een proeftijd Porter County kantoor en het stelen van twee urinemonsters, waaronder zijn eigen, aldus de politie.

Joseph Klinkman, 23, van Valparaiso geconfronteerd met een inbraak vergoeding voor breuk dinsdagavond-in. De diefstal werd woensdagochtend ontdekt bij de portier County PACT-kantoor, welke programma's voor gevangenen werkt, ex-gedetineerden, slachtoffers en getuigen.

Een rechter had bevolen Klinkman ondergaan programma's door middel van PACT als gevolg van een eerdere bezit van verdovende middelen in rekening gebracht.

Valparaiso Rechercheur Sgt. Jeff zei Balon Klinkman brak in de PACT-kantoor door te schuiven tussen een airco en een raam, dan bereikt en de monsters greep uit een archiefkast.

"Hij had in een paar uur vóór en een urine monster gaf," zei Balon. "Hij zag dat ze aan het testen waren voor een medicijn dat hij niet denken dat ze aan het testen waren voor. Hij raakte in paniek."

Klinkman nam zijn eigen urine monster en een door een vriend, zei Balon. De andere man werd niet geloofd te hebben deelgenomen aan de inbraak

Beide mannen kregen de opdracht om nieuwe urinemonsters bieden woensdag en beide kunnen worden geconfronteerd met sancties als ze bij een positief resultaat.

Chief reclasseringsambtenaar Neal Hannon zei dat hij nooit een dergelijke diefstal in zijn 37 jaar aan het werk gezien.

"Over het algemeen mensen niet een verlangen hebben om hun eigen urine te halen," zei hij.