maandag 9 mei 2011

Waarom doen de Fireworks Fade?


Waarom doen sommige paren te houden op het hebben van seks, maar stoppen met zoenen en canoodling? Het is een grappig fenomeen, het verdwijnen kussen, maar niet ongewoon. Zoenen mag niet worden onderschat. Naast de geslachtsorganen, het heeft meer zenuwuiteinden dan enig ander deel van het lichaam. Het is ongelooflijk gevoelig voor aanraking en dat is een deel van de aantrekkingskracht van zoenen, samen met alle passie connotaties die we hebben met het. Er zijn veel verschillende soorten kussen, van de 'nana-pik' om knabbelt aan de Franse om flirt. Er zijn zelfs boeken gewijd aan de kunst van het kussen en de verschillende soorten zoenen we zo kunnen deelnemen inch met al die variatie en plezier, het is nogal triest als de kus verdwijnt uit van een relatie. Het gebeurt niet altijd - veel paren die samen al decennia op decennia nog steeds kus als een symbool en ervaring van genegenheid, evenals een initiatie voor seks, en een deel van het voorspel. Maar nog veel anderen verliezen zoenen als onderdeel van hun seksuele ontmoetingen bij elkaar en als gevolg daarvan, verliezen veel van de passie die ze eens samen gedeeld.

Het soort van mechanische seks als "krabben jeuk", die vaak vele paren overkomt loop van de tijd, is in wezen wat ik omschrijf als het onderhoud seks 'in een relatie. Lange termijn relaties vaak overleven met een zware dosis van onderhoud seks en een kleinere hoeveelheid van 'mind-blowing seks ", dat is vaker gereserveerd voor speciale gelegenheden, of wanneer u zowel de tijd hebben om zich in meer gepassioneerd, tijdrovend,' gourmet van heerlijkheden 'seks ... en tussen werk, stress en kinderen, het is niet realistisch voor de meeste paren te draaien door middel van de Kama Sutra elke maand. Onderhoud seks hoeft niet alle mechanische en geen hartstocht zijn, echter. Het kan voelen erg mooi, orgasme, genot, leuk en romantisch, zeker komen de twee van u, maar waarschijnlijk niet je sokken uit te stoten. Vogels zal waarschijnlijk niet zingen en zal de aarde niet bewegen. Maar toch, zeer aangenaam en zeker niet van de baan.

Echter, zodra u jaren van alleen onderhoud seks te hebben zonder ooit zich overgeeft aan ten minste enkele mind-blowing speciale seks, dan ja, is de kans groot dat uw kwaliteit van zelfs uw onderhoud seks zal gaan. En dat is wanneer je jezelf vinden in een relatie dat is liefdevol, maar niet heet. En in die echt de enige zoenen aandeel is buiten een seksuele of romantische context, zoals het afscheid bij de voordeur, of op een luchthaven. En snel genoeg, je krassen op je hoofd over hoe u opnieuw in te voeren van de passionele kus met degene die je liefde.

Als dit je niet slecht voelen - het is niet zo ongewoon. En in feite is er vaak een grote druk, meer nog, aan paren die samen het langst, omdat de veronderstelling is dat je hebt elkaar zo lang dat de intimiteit moet je tweede taal tussen u, en u moet zo vloeiend, dat u niet aan, of moeten, praten over, slaapkamer problemen en mag dat zeker niet verlegen voelen over zoenen - na zoveel jaren samen! Maar het is juist deze druk die deze kloof maakt breder tussen u, en de poging om iets dat verdwenen is uit je relatie te leiden zo lang geleden, dat er veel meer onhandig en moeilijk.

Opnieuw in te voeren van de hartstochtelijke kus als je zou delen een eerste kus met iemand nieuw, of wanneer je met je partner voor de eerste keer. Langzaam. Romantiek elkaar eerst. Voorrang de relatie tussen u en beslist je gaat samen tijd doorbrengen als koppel. Werk aan te raken meer, knuffelen, beminnen, toename van het aantal kleine pikt geef je elkaar, of ten minste geef je haar. Werk je een weg omhoog weer te kussen en de volgende keer dat je seks hebt bij elkaar, dat is niet gehaast omdat een van jullie heeft om te vertrekken voor werk, of je bent moe en wil slapen, of je probeert om een ​​vluggertje knijpen in voordat de kinderen wakker en kan horen, lag een diepe kus op je lovee! En blijf op smooching, en vertel ze hoeveel u love it. Positieve lof zal worden voldaan met een meer positieve ontvangst en snel genoeg kussen weer in je liefdesleven - deze keer om te verblijven.