zaterdag 30 april 2011

Mannen maken de regels Op Sex Vandaag


Door Jonathan Zimmerman

Hey, wil je je aan de haak?

Als je net als veel Amerikaanse high school en studenten, is het antwoord duidelijk "ja." Maar als je kijkt naar de redenen, vindt u een enorme kloof tussen de geslachten. Meisjes seks hebben om te scoren een vriendje, en jongens willen gewoon om te scoren.

En de jongens zijn te winnen.

Dat verklaart het overweldigende succes van Stephenie Meyer "Twilight" tiener boeken, evenals de meest recente verfilming, "The Twilight Saga: New Moon", die maar liefst 140,7 miljoen dollar in tickets verkocht in zijn eerste weekend in Noord-Amerikaanse theaters. Naar schatting 80 procent van de kijkers waren vrouw, en de helft van het publiek was onder de leeftijd van 21 jaar.

Waarom zijn jonge Amerikaanse vrouwen massaal naar een film waar de held - een knappe kerel genaamd Edward, die toevallig ook een vampier - weigert om seks te hebben met de heldin-eenling Bella, opdat hij schade heeft haar met zijn bovennatuurlijke krachten? Het antwoord ligt in een universiteit van Missouri-enquête van 4000 "Twilight" fans. En het is niet zo ingewikkeld: Girls love wilt, en niet alleen seks.

"Deze serie is een terugslag op de 'aansluiten' cultuur," legt een auteur van de studie. "'Twilight' is een manier voor jonge meisjes om hun ontluikende seksualiteit te erkennen, zonder daadwerkelijk seks te hebben."

Met andere woorden, het is een vrouwelijke fantasie. Het is ook iedere jongen nachtmerrie. Immers, het aansluiten-up deal werkt vrij goed voor jongens. Heel veel van seks, zonder al die rommelige relatie spul? Wat is niet leuk?

Op dit niet-zo-delicaat onderwerp, heb ik gehoord veel van mijn 40 - en 50-iets wat mannelijke leeftijdgenoten klagen dat ze werden enkele decennia te vroeg geboren. Maar ik heb nooit, ooit gehoord van een vrouw zeggen dat ze liever vandaag aansluiten-up-systeem naar de datering rituelen we opgegroeid.

Onthoud dating? Zoals schilderachtige zoals het klinkt misschien vandaag, daterend nodig u uit om een ​​meisje weten voordat je deed iets anders. Het doel mag dan dezelfde zijn - inderdaad, het was vaak hetzelfde - maar je moest een aantal verschillende stappen om er te komen volgen.

Dat was veel beter voor meisjes, die kon beslissen of ze graag een man voor lichamelijke intimiteit begon.

Nu is de volgorde omgekeerd: U hook up, daarna beslissen of je wilt "gaan uit."

En het blijkt dat - verrassing, verrassing - dat de meeste jongens niet het tweede deel willen, zolang ze de eerste te krijgen. "Ze zijn op de universiteit, zij niet een vriendin willen," een vrouwelijke studente vertelde La Salle Universiteit socioloog Kathleen Bogle. "Zij komen in principe wil gewoon (geslacht)." Dus waarom doen vrouwen opgemaakt met dit? Als Bogle legt in haar boek, "Aansluiten: seks, dating en relaties op de campus," deel van de reden is dat ze de frequentie van seks onder hun leeftijdgenoten overschatten. Nationwide, ongeveer een kwart van de studenten blijft maagden. Dus als vrouwen gaan ervan uit dat "iedereen doet het" - dus moeten ze ook doen - dat ze verkeerd zijn.

Bovendien, "het" kan veel verschillende dingen betekenen. In een enquête bij een grote Northeastern University, had 78 procent van de studenten "verslaafd" ten minste een keer. Maar onder de studenten, slechts 38 procent rapporteerde een hook-up die culmineerde in geslachtsgemeenschap. De rest had gekust, betast of deelneemt aan orale seks, zonder dat de hele weg.

Maakt niet uit wat je het ook noemt, maar, veel vrouwen het gevoel dat ze moeten verrichten in een bepaalde mate van seksuele activiteit enige hoop op het vinden van een vriendje hebben - of, op de weg, een man. Ze goed begrijpen dat de meeste aansluitingen niet zal leiden tot het soort relatie dat ze echt willen. Maar ze zien geen andere manier om er te komen.

Het helpt niet dat vrouwen mannen op de meeste universiteiten, waar er ongeveer 80 mannen voor elke 100 vrouwen overtreffen. Zo zijn mannen de schaarse hulpbron, en zij krijgen om de regels te maken. En dat weten ze ook.

"Geen echte inzet, geen echte gevoelens gaat, deze is als een paradijs voor kerel," zei een Bogle mannelijke student vertelde haar. "Ik bedoel dit is wat jullie altijd al wilde voor vele, vele jaren. En vrouwen hebben zich altijd verzet tegen, maar nu gaan ze met zich mee. "

De mannelijke student is gelijk. Sinds de seksuele revolutie van de jaren 1960, hebben de vrouwen enorme vooruitgang geboekt in het onderwijs, inkomen en professionele prestatie.

Maar als het gaat om seks, het is nog steeds een mannenwereld. En dat is de reden waarom jonge vrouwen zijn een denkbeeldige vieren, in de films, waar de man daadwerkelijk van je houdt, voordat hij de liefde voor jou.

Zelfs als hij is een vampier.

Citas Consejos para los hombres de Marty McFly


Het is het einde van de voorhuid zoals wij het kennen


Andere C - de besnijdenis - het ziet er naar worden toegevoegd aan de â € œAbstain, Trouw en Condomiseâ € hiv-preventie campagnes na overtuigend bewijs gekomen deze week dat het verwijderen van een Mana € ™ s voorhuid kan zijn kansen op het vangen van HIV te halveren.

Twee klinische studies, in Oeganda en Kenia, hebben bevestigd vorige Zuid-Afrikaanse onderzoek naar de beschermende kracht van de besnijdenis.

Het nieuws is geprezen als een van de belangrijkste doorbraken in de strijd tegen HIV jaren, met de potentie om miljoenen nieuwe infecties te voorkomen.

Besnijdenis als een preventieve maatregel is geen onderdeel van de Zuid-Afrikaanse governmentâ € ™ s ontwerp-strategisch plan ter bestrijding van HIV / Aids, hoewel Aids experts verwachten dat dit nu snel veranderen.

De weg is open voor overheden en financiers uit te rollen massale besnijdenis campagnes en een aantal van de grootste donor organisaties wordt gezegd dat ze kijken naar het verstrekken van financiering.

Geen enkel Afrikaans land heeft nog niet aangenomen massa besnijdenis als een beleid, hoewel een aantal landen zijn de bespreking van de maatregel. En sommige, zoals Kenia, hebben gecreëerd taak teams om de uitvoering aan te pakken.

Swaziland heeft â € œcircumcision Sundaysâ € om mannen te stimuleren de operatie te ondergaan.

De Keniaanse en Oegandese klinische studies waren vroeg beëindigd, na een voorlopig onderzoek blijkt dat de besnijdenis was zo veilig en effectief dat het onethisch zou zijn om geen operatie te bieden aan de onbesneden controle groep.

In 2005 een soortgelijke proef in Zuid-Afrika € ™ s Orange Farm was ook gestopt op ethische gronden na het vinden van ten minste een tweederde afbouw van de nieuwe hiv-infecties onder besneden mannen. Onderzoek naar de vraag of besnijdenis beschermt ook vrouwelijke seksuele partners uit een HIV-infectie is aan de gang, hoewel er indirect bewijs suggereert van wel.

Mannelijke besnijdenis als een van de volksgezondheid maatregel is omstreden, met enige argument dat het is verminking. Er is ook bezorgdheid dat besneden mannen kan risicovollere seks uit overmoed, en dat de besnijdenis kan worden cultureel ongepast.

Echter, studies in Afrika geven de meeste mannen zouden de werking als bescherming tegen HIV, zelfs als de besnijdenis geen deel uitmaakt van hun cultuur.

Anthony Fauci, de directeur van het Nationaal Instituut van allergische en Infectieziekten, die de laatste onderzoek leidt, zei dat er geen lijken tot een aanzienlijke stijging in risicovolle seks onder besneden mannen, maar dit zou blijven worden gevolgd. Zoals de besnijdenis verleent slechts gedeeltelijk bescherming, zijn mannen en hun partners nog steeds aangespoord om veilige seks, met name gebruik van condooms de praktijk.

â € œThis gegevens gaan sommige mensen op de plek, â € zei Harvard onderzoeker Daniel Halperin, die heeft gepleit voor de besnijdenis uit te breiden voor meerdere jaren. â € œDe reactie van de internationale organisaties en donoren zal cruciaal zijn. Veel mensen waren in principe opzij zetten van de Orange Farm gegevens en zeggen laat zien wat Oeganda en Kenia te laten zien. Ita € ™ s nu aangetoond dat deze ten minste 50% tot 60% effectief te zijn. Als je nagaat hoeveel mensen sterven aan deze ziekte, dat is een behoorlijk krachtig resultaat. Besnijdenis diensten moeten beschikbaar worden gesteld, veilig en betaalbaar.

â € œDe ideale scenario zou nu een toename van de mannelijke besnijdenis en een daling van gelijktijdige seksuele partners, waarschijnlijk de twee sterkste dingen die van invloed zijn op de verspreiding van hiv worden, samen met consistent condoomgebruik use.â €

In de Keniaanse proef, waarbij 2 784 mannen, besnijdenis vermindert participantsâ € ™ risico van besmetting met hiv met 53%. In de Oegandese onderzoek was er vermindering van 48% tussen de 4 996 deelnemers.

Het beschermende effect is het resultaat van de verwijdering van de mucosale binnenkant van de voorhuid, die veel meer kwetsbaar zijn voor hiv-infectie dan vaginale slijmvlies. Een onbesneden penis voorziet ook in een comfortabele omgeving voor andere seksueel overdraagbare aandoeningen, op zijn beurt het verstrekken van een portal in het lichaam voor HIV.

De uitdaging is nu om te worden om het nieuws te verspreiden onder de mensen en hun partners, en naar een veilige massale besnijdenis campagnes te voeren. Een gevaar is dat mannen kunnen gebruik maken van niet-gereglementeerde en riskante besnijdenis aanbieders, zoals â € œinitiationâ € scholen.

In Zuid-Afrika, de meest voorkomende methode is om een ​​tang en schaar te snijden uit de ongewenste stukje van de huid. De wond wordt dichtgeschroeid en gestikt met oplosbare draad, en genezing duurt hooguit zes weken.

De procedure wordt vaak uitgevoerd onder plaatselijke verdoving ingespoten in de basis van de penis.

Maar er is groeiende onderzoek naar andere technieken, waaronder â € œbloodlessâ € procedures waarbij de voorhuid strak in een klem aangehouden voor meerdere dagen tot het bloed-uitgehongerde huid sterft en daalt af. Onvrijwillige erecties kan echter interfereren met de procedure, terwijl de verschillende soorten van de klem moeten worden gedimensioneerd aan elke individuele mens fit.

Andere opties worden onderzocht zijn chirurgische lijm in plaats van naaien, want het is snel en mogelijk minder kwetsbaar voor infecties. Wel zouden de sterk hechtende lijm leiden tot ernstige - en mogelijk blijvend - problemen als het product per ongeluk naar de verkeerde gebieden.

Besnijdenis: Een geschiedenis van meest controversiële van de Wereld Chirurgie