vrijdag 20 mei 2011

Dating site Vondsten Mannen Ben geïnteresseerd in vrouwen Wie krijgt gemengde reacties op hun uiterlijk


Schoonheid is in de ogen van de toeschouwer, wordt ons verteld. Maar dat is soms moeilijk te geloven, overweegt zijn we gebombardeerd met films en tijdschriften waaruit schijnbaar perfecte vrouwen. De hemel hoge standaard kan onmogelijk lijken te voldoen.

"Ik denk dat het een schande. Ik denk dat het zeker beïnvloed hoe ik me voel over mezelf "Dallas enkele Liz zei Weber.

Maar vrouwen overal kunnen nu verheugen op de bevindingen van een aantal rekenwerk door OkCupid. De dating site vond het meer mannen zijn het oneens over uiterlijk van een vrouw, hoe meer mannen als haar. Zij rapporteert jongens hebben de neiging om vrouwen die alleen maar leuk te negeren en dat het hebben van sommige mannen denken dat een vrouw is "lelijk" echt werkt in haar voordeel.

"Ik denk dat mensen die unieke eigenschappen waardoor ze opvallen in een zee van generieke profielen ze echt naar de top brengen hebben" Candace Kubicek gezegd.

Kubicek bezit We Matchmake, dat is een persoonlijke matchmaking service. Ze zegt dat de bevindingen zinvol. Een vrouw die krijgt constant hoge cijfers kan overkomen als ongenaakbare of intimiderend voor mannen.

"Ze willen allemaal een mooie vrouw, maar ze willen iemand die ze niet van plan om afgewezen door. Mannen hebben ego's. Ze willen dat die moet worden beschermd "Kubicek toegevoegd.

Ze zegt ook de meningsverschillen piek van een man nieuwsgierigheid. Alleenstaande man Josh Starling heeft een ander idee.

"Ik denk dat de vrouwen, die werden beoordeeld op 5 waren misschien de vrouwen die meer energie gestoken in uitzien als een 5 en niet zo veel moeite in de dingen in het leven die belangrijker zijn" Josh Starling gezegd.

Breanna Todd eens en ziet de bevindingen als een echte positief.

"Ik denk dat vrouwen niet moeten op een bepaalde manier met een jongen de aandacht te krijgen kijken. Het moet gewoon zijn van hun persoonlijkheid en wie ze zijn "Breanna Todd zei.

Candace Kubicek zegt dat het een veel betere manier om te scoren een goede, duurzame match.

"Hoe meer echte mensen zijn openhartig over wie zij zijn en wat hun eigenaardigheden en kenmerken zijn, hoe aantrekkelijker die zullen worden voor mensen" Kubicek gezegd.

12 choses que vous ne connaissez pas les femmes