dinsdag 22 februari 2011

Man-naar-Vrouw Dating Woordenboek


Door Mark C. Miller

Een groot deel van de reden data blijken vaak zo vernietigend, met name: eerste data, is, in een woord, communicatie. Ja, communicatie - of, zoals wij mannen noemen, Kryptonite.

Ik geef het toe - mannen stinken in. Of we niet kunnen of willen niet communiceren. En als we dat doen, altijd doen slecht.

Redenen? Maak uw keuze:

  • Mannen worden opgevoed tot stoïcijnse en niet onze ware gevoelens en emoties.
  • Wij vrezen dat eerlijk zijn en open zal worden opgevat als een teken van zwakte.
  • Op school hebben ze nooit geleerd hoe te communiceren met een ander mens.
  • Onze primaire communicatie ervaring is met praten en / of opscheppen met andere jongens over sport en vrouwen.
  • Ruimtewezens hebben gezapt dat gedeelte van onze hersenen die nodig zijn voor echt is.

Dus, omdat we zo slecht op met betrekking tot vrouwen, we steevast torpedo een relatie voordat het heeft zelfs een kans om te vechten. Verdrietig, is het niet? En alles wat we hebben om het goed te maken en onszelf console is grote auto's, Haagen-Dazs, seriële dating, te beginnen oorlogen in de Derde Wereld landen, en indrukwekkende vrouwen in de sportschool.

Ja, het is een zielig, tragisch, leeg leven, simpelweg omdat we niet over de vaardigheden van zijn open, eerlijk en kwetsbaar, bij gebrek aan een beter woord, vrouwen.

Maar, zoals u weet, een ander opvallend kenmerk van de mannen naast ons onvermogen om te communiceren, is onze drang om - en het gevoel dat we kunnen en moeten - fix alles.

Daarom heb ik besloten om een gedeelte van alle vrije tijd heb ik als een gevolg van het niet gebruiken om open en eerlijk communiceren met vrouwtjes te nemen - en het aan het werk komen met een oplossing voor dit vervelende probleem in de communicatie te zetten. En ziedaar, ik heb het gevonden! En het is mooi in zijn eenvoud, al zeg ik het zelf.

Ik noem het gewoon, de "Man-naar-vrouw Dating Dictionary." Dit is een boek van woorden en zinnen uitgesproken door mannen dating, vertaald in de taal duidelijk te begrijpen dating vrouwen. Wat een man zegt - vertaald in wat een vent betekent. Ik zal hier kort onderbreken terwijl een koor van engelen dating hosanna aan mijn openbare dienst vervullen zingen.

Oke, dat is genoeg.

Dit is een boek vanzelfsprekend, dat elke dating vrouw nodig, want het direct zal vertalen Mars mannen gesprek in Venutian vrouwen spreken. Bijvoorbeeld:

Man zegt: "Oh, eh zeker,, ik wil dansen."

MAN betekent: "Ik heb ooit gaf mezelf een hernia in een swing dansles, en nu, op mijn lijst van dingen die ik genieten," dansen "komt direct na" opruimen na een grote hond met ernstige problemen met de spijsvertering ".

Man zegt: "Wat ik echt wil is een lange-termijn, serieuze relatie met iemand."

MAN betekent: "En je kon die persoon te worden als je bedenkt op lange termijn worden drie maanden, en serieus om wodka, een garderobe van Victoria's Secret, en natuurlijk, pols beperkingen op te nemen."

Man zegt: "Ik heb een geweldige relatie met mijn vader."

MAN wordt verstaan: "Onze maandelijkse telefoon gesprek bestaat uit ieder van ons te vragen de andere hoe de dingen gaan, mij te zeggen 'Pretty Good, hoe' jezelf bout '? en hem zeggen: "Niet slecht ... Nou, snel even met je praten. Hier is je moeder. "

Man zegt: "Mijn laatste vriendin en ik uit elkaar gegroeid."

MAN betekent: "Je zou het niet geloven dat de bitchy houding die ze gaf me elke keer als ik had te huur geld lenen van haar!"

Man zegt: "Ik ben een aantal goede chemie even het gevoel tussen ons."

MAN betekent: "De aanblik van uw decollete is dat ik gedachten van activiteiten die ik ben vrij zeker van zijn illegaal in ten minste twaalf staten."

Oke, ik ben niet zo misleidend om te denken dat mijn dating woordenboek gaat om volledig op te lossen het grote probleem van de man-vrouw dating communicatie. Maar het is een begin. En als mijn kleine bijdrage van slechts een paar bij elkaar brengt in een relatie van eerlijke en open communicatie, oprechte vriendschap, passie en erotiek, dan zal het zijn allemaal de moeite waard. Alles wat ik vraag is dat ze stuur mij een dank-u - en een foto van hen, vooral als het gebeurt functie Secret Victoria's outfits en pols beperkingen. Strikt voor onderzoeksdoeleinden, ik zweer het. He, kom op, ik ben een vent.


maandag 21 februari 2011

Liefde bugs bedreigen Florida Traffic


Automobilisten reizen in het binnenland van Florida dit vakantieweekend worden gewaarschuwd van uitzwermen Lovebugs dat kan belemmeren het zicht slechter dan smog of wildvuur rook, volgens de Florida Highway Patrol.

De Lovebugs, die zijn deken bepaalde Florida wegen, zijn spatten op het voertuig windschermen en waardoor het moeilijk is voor de chauffeurs om te zien.

"Swarming love bugs spatte op de voorruit van een voertuig kan dezelfde bijzondere reden om zichtbaarheid als smog of rook van bosbranden", zei Sgt. Jorge Delahoz, openbare information officer voor Florida Highway Patrol Troop K.

FHP officieren verslag lijnen op achterruitwissers op Florida's Turnpike zijn "uitzonderlijk" lang deze week in Ft. Pierce, Ft. Drum-en Kano Creek.

Delahoz zei de Turnpike is een gratis service te bieden aan haar klanten, maar waarschuwt ervoor dat indien de lijnen te lang en beginnen aan de verkeersveiligheid invloed hebben op de hoofdlijn rijbaan, kunnen zij gedwongen worden om het afsluiten van de ringen intermitterend door de zwaarste reis perioden.

FHP is het stimuleren van automobilisten om te controleren of ruitensproeiervloeistof reservoirs te maken op hun voertuigen worden afgemaakt voordat u op reis. Automobilisten moeten ook voorzien van een nylon reinigings-of borstel.