vrijdag 25 december 2009

Borstimplantaten verband met hogere Suicide Rate

Jeanna Bryner
LiveScience Staff Writer
LiveScience.com

Stimuleren borstgrootte met plastische chirurgie is gekoppeld aan een aanzienlijk hoger percentage zelfmoord onder vrouwen in een nieuwe 15-jaar durende studie.

Hoewel het totale risico van gezondheidsproblemen niet veranderen, was het zelfmoord percentage veel hoger voor vrouwen met borstimplantaten in vergelijking met de algemene bevolking, wetenschappers vandaag aangekondigd.

Jacques Brisson en Louis Latulippe van Laval University in Quebec, Canada, en hun collega's van de Canadian Public Health Agency en het Cancer Care Ontario informatie verzameld over 24.600 vrouwen die had ontvangen borstimplantaten voor cosmetische doeleinden. De vrouwen, die de operatie onderging implantaat bij een gemiddelde leeftijd van 32 jaar, aangevuld regelmatige follow-up bezoeken van 1974 tot 1989a € "de duur van de studie.

De onderzoekers controleerden tevens een controlegroep van vrouwen tijdens de studie.

Een totaal van 480 vrouwen met borstimplantaten overleed tijdens deze periode. Vergeleken met de controlegroep, de wetenschappers berekend dat de sterfte was 26 procent lager bij de vrouwen met borstimplantaten. Het verschil kan worden verklaard, zeiden ze, door de minder sterfgevallen door kanker, met name borstkanker en hart-en vaatziekten voor de vrouwen met borstimplantaten.

In plaats van een gevolg van de borst augmentaties, Brisson stelde de lagere sterfte kon worden toegeschreven aan sociaal-economische status.

"Ten eerste moet een vrouw zijn in relatief goede gezondheid te ondergaan van borstimplantaten," zei Bisson. "Ook vrouwen die borstimplantaten zijn meestal hoger dan gemiddeld sociaal-economische status. Zo, vrouwen die borstvergroting operatie ondergaan hebben meer kans om in een betere gezondheid dan de algemene bevolking."

Fysiek gezond, ja, maar hoe zit het met hun geestelijke gezondheid?

De onderzoekers ontdekten het zelfmoord percentage is 73 procent hoger in deelnemers met borstimplantaten opzichte van de controle groep. Het verband tussen borstimplantaten en zelfmoord is niet getest en er geen direct verband is gevonden tussen de twee.

Echter, Bisson zei eerdere studies hebben vrouwen die borstimplantaten door een laag zelfbeeld, gebrek aan zelfvertrouwen en meer frequente psychische aandoeningen zoals depressie gekarakteriseerd.

Het onderzoeksteam ook geanalyseerd een groep van 16.000 vrouwen die plastische chirurgie had ondergaan andere procedures dan borstvergroting. Ze vonden vergelijkbare resultaten, met een lager sterftecijfer zelfmoord en een hoger tarief dan de algemene bevolking.

De bevindingen worden gepubliceerd in een recente uitgave van het American Journal of Epidemiology.

Brisson zei de discussie over de veiligheid van borstimplantaten is verre van opgelost.

"Onze studie toont aan dat er geen verband bestaat tussen borstimplantaten en sterftecijfer," zei hij. "Maar onze studie niet de impact van borstimplantaten op andere aspecten van health.â € vrouwen bijvoorbeeld, afbraak van de implantaten kan leiden tot lekkage van de zoutoplossing of siliconen inhoud, hoewel de Food and Drug Administration verklaarde er onvoldoende bewijs van de schadelijke gevolgen van lekken voor goedgekeurde materialen implantaat.

"Vrouwen die feiten moet rekening worden gehouden bij het bepalen of zij willen borstimplantaten krijgen," zei Brisson.

Condom Testers Wanted

maandag 21 december 2009

Online Dating Tips

Passie, duurzame relaties, iemand te delen dagen met zijn wat de meeste mannen en vrouwen van het nieuwe millennium verlangen. De mens is een sociaal dier en eenzame leven is niet wat hij op aarde voor. Het bruist op celluloid, liefde op het eerste zicht, idyllische zon met knappe mannen en vrouwen die de handen is niet altijd wat het leven biedt. In het dagelijks leven â € œlove en romanceâ € zijn enorm verschillend. Het bloesems gebaseerd op vertrouwen, vriendschap en respect.

De obligaties groeien met gemeenschappelijke belangen en het genot van een anotherâ € ™ s bedrijf. Weg met het idee dat de ideale miss of mister lover jongen uit materialiseren van de mist. Sluit wachten en een strategie om uw ideale vinden. Als je bent ontevreden met de â € œregular routeâ € proberen online dating. Mensen die zich inschrijven op dating sites zijn niet alle demonen of Ogres. De meeste zijn gewone mannen en vrouwen. Statistieken tonen aan dat een groot aantal zijn opgeleid en professionals. Dus een besluit nemen en bezoek online dating sites. Zoek uit hoe ze werken. Zorg ervoor dat controleren hun geloofsbrieven. U kunt een succes van online dating door:

1. Het creëren van een online profiel dat is de echte je. Voor snelle resultaten voorleggen vleiend natuurlijk een leuke foto. Informeer bij vrienden zien welke uw positieve eigenschappen zijn en deze te integreren. Schrijf een profiel dat projecten in de woorden van de echte je.

2. Maak een gedetailleerde lijst van wat je wilt in een partner. Wat je wilt en wat je afkeer. Als u in te vullen uw wensen correct dan de site in staat zal zijn om u wedstrijden die niet willekeurige selecties, maar dicht bij uw wensen. Ken de gebruikte zoekopties zoals beroep, leeftijd, locatie, hoogte, fysieke kenmerken, horoscoop / geboorte borden, en hobby's.

3. Leer hoe u een mogelijke datum en onkruid te herkennen uit slechte. Zorg ervoor dat je alle acht de â € œsecure datingâ € regels.

4. Als u eenmaal kort een paar mogelijke data genoemd en correspondeerde via e-mail, moet u chatten met een paar data met behulp van de chat rooms.

5. Wees open en communicatief. De sleutel tot succes is om gedachten te brengen, alsook gevoelens duidelijk en op een interessante manier. Maar voorkomen dat obsessief over het verleden relaties of kinderen. Wanneer u besluit tot op heden een bewuste poging om het verleden achter te zetten.

6. Duizenden mensen profielen dienen. Dus, leren hoe ze jou interessant en verschillend te maken. Als u wilt mogelijke data in contact te komen moet u interessante en verfrissende krantenkoppen, foto's maken die niet draaien van de molen, en schrijf een profiel dat niet is Boringa € "het moet overbrengen of een verhaal te vertellen!

En Cyclist har blitt drept etter � ha blitt truffet av et tog p� en jernbanestasjon i Melbourne i vest, sier politiet.