woensdag 3 augustus 2011

5 Niche Dating Sites


Op zoek naar liefde in al de verkeerde plaatsen? In plaats daarvan probeer deze sites

Op zoek naar liefde in al de verkeerde plaatsen? Nou, sorry, maar de kans is uw resultaten bij een van de volgende vijf dating sites hetzelfde zal zijn. Aan de andere kant, kunnen ze worden precies wat u zoekt.

Deze dating sites zijn specifieke bestemmingen voor een aantal zeer specifieke zoekers. Algemene online dating niet genoeg doen om het kaf te scheiden. Maar de enorme gebruik van internet biedt ook de oplossing: specialisatie.

Misschien heb je alleen maar wilt nerdy mensen, of criminelen of ... wat dan ook. Deze dag zijn er sites die er voor iedereen. En dat doen we bedoelen iedereen. Dat wil zeggen, als je internet en ruimte voor een meer in je leven.

En als je toevallig te vallen in een van de kampen deze sites zijn gebouwd voor, dan kunt u gewoon worden ingesteld voor de rest van uw dating leven.

Up voor het diner en een rodeo?

Papa Gummit! Omdat dating is een spel van nummers, net als dating sites, al ligt de focus op de stedelijke scène: de trendy restaurants, nachtclubs, yada, yada. Maar hoe zit het 20 procent van de Amerikanen die er wonen landelijk? Nou, dat is waar FarmersOnly.com komen inch

Deze site is groot omdat niet alleen is er aandacht ontbreekt in deze arena, maar die profiteert meer van de kracht van het internet dan mensen die wonen ver van elkaar?

Zoals ze zeggen op deze site: "Als zij niet hun high school sweetheart trouwen, was het moeilijk om iemand ontmoet nieuw." Inderdaad. Dus, in reactie, was deze site begonnen om liefhebbers van weidse hook up.

Het kan klein zijn in vergelijking met andere sites, maar dat is een beetje het punt. In feite, in dat get-to-know-je stijl van het land wonen, de site toont zelfs de 100 echtparen door te voldoen aan daar.

Op zoek naar liefde achter de tralies?

OK, natuurlijk is er de directe reactie op deze site: "Wat de ... ! Wie had dat ooit op zoek naar de liefde van een dergelijke pool van kandidaten? "

Maar wacht daar, scepticus. Denk na over WomenBehindBars.com van de vrouwen standpunt. Het biedt hen de kans om uit te reiken aan iemand bereid is om een ​​shot te geven aan het meisje-probeert-to-make-goed. En je weet nooit het soort mensen aan de buitenkant die het verlangen beantwoorden. Men zegt dat er allerlei soorten, toch?

Ze zeggen ook dat er iemand voor iedereen. Als dat waar is, dan kudos op deze site voor het helpen van elkaar brengen.

Maar wees voorzichtig. Duh. De site wijst zijn verantwoordelijkheid en niet de geldigheid van de profielen. Dus terwijl ze niet verlegen over haar strafblad, ze mogen niet de 5-mond-8-inch, 120-pond blondine Ze zegt dat ze is, hetzij.

Do You Believe Love Is Blind?

Ooit zat thuis met niets te doen? Natuurlijk heb je - je vrienden zijn allemaal bezet of wat dan ook. Nou, hoe is dit voor een idee? Gebruik maken van de connectiviteit van het internet om uit te reiken en met een nieuw iemand op te hangen.

Even inloggen, zien of iemand anders is gratis, het opzetten van een tijd, en je bent vertrokken! Uw eenzame nacht net bedrijf.

CrazyBlindDate.com is minder over op zoek naar iemand om en meer liefde over op zoek naar iets om te doen.

En laten we eerlijk zijn. Blind dates op de ouderwetse manier hebben in het verleden niet zijn dat een succesvolle. (Wat doen je vrienden weten, hoe dan ook, waarin je met die persoon? Geeesh!) Dus te verwijderen die de mate van scheiding en gaan volledig in het donker met deze site. Zeker, als je van het ontmoeten van nieuwe mensen kan dit een bal.

Ben je meer geïnteresseerd in A Beautiful Mind?

Net als de landelijke folk, de geeks die er zijn kunnen het gevoel niet vertegenwoordigd in de online dating wereld. Dus dit idee lijkt een no-brainer (haha, erg Punny). En dit is vooral zo overweegt het web is gemaakt en wordt gerund door mensen uit de geekdom.

Gk2gk.com (geek tot geek) is een geeky dating portal. En het ziet eruit als een paar nerdy schildpadden komen uit hun schelpen!

De site beweert te zijn de snelst groeiende datingsite op het web. Dat is best cool, want de wereld heeft de nerds samenkomen en met super-kids die kan creëren ooit-cool technologieën.

Dus, terwijl de reguliere dating sites zijn vol van het profiel foto's die proberen om indruk te maken, in plaats van echt zijn, voel je vrij om jezelf en meedoen aan de actie.

Was Charles Darwin The Ultimate Wingman?

Charles Darwin theorie over de evolutie van soorten. DarwinDating.com eist de meest "hoog ontwikkelde" van de menselijke soort - nou ja, zo ver lijkt toch te gaan.

De leden zelf stemmen over wie er waardig van een verblijf in het zwembad van mooie gezichten. Dus het biedt ook een grote les in Darwins theorie van natuurlijke selectie. Neato. Maar natuurlijk, met de oppervlakkigheid komt brutale eerlijkheid. Dus evolueren een aantal dikke huid.

In het echte leven, de selectie van een partner is veel meer dan het kiezen van een gezicht, maar de site is er trots op dat op zijn minst opruimen dit een factor. De rest van de reis is aan jou, Casanova. O, dat klopt, er is de dating gedeelte, als goed. Het is niet allemaal het plezier van om naar de andere leden tarief.

Dus maak je hofmakerij. En dat geldt ook voor de boeren, blind daters, geeks en gedetineerde asielzoekers ook.


Online Dating Keuzes en wat u moet weten


Als u te sluiten bij een dating site, neem de tijd om iets over jezelf, je levensstijl, je interesses en het type van de persoon die je hoopt te ontmoeten zeggen. Wist u dat twee van de vijf alleenstaanden in het Verenigd Koninkrijk nu een soort van gebruik van on-line dating service? Een veel voorkomende vraag onder vrienden deze dagen is het al dan niet singles moeten proberen om hun ideale partner te ontmoeten via online dating. Veel mensen willen dat we terug konden gaan naar de tijd voordat online dating beschikbaar was. Dit is niet het moment voor bescheidenheid, als je denkt dat je heel aantrekkelijk darn, dan moet u dat zeggen. Een aantal dating websites zijn zeer grondig, en vragen veel vragen voordat ze proberen om u af te stemmen op een online dating partner. Populariteit is een goede indicator dat een dating service, veel doet om haar leden gelukkig. U moet kiezen uit de vele sites die online dating en personals te bieden.