zaterdag 17 september 2011

No More Mr Nice Guy


Liefde is als het bordspel Monopoly. Bepaalde regels moeten worden gevolgd, een beetje geluk is betrokken, en iemand is altijd vals spelen. Belangrijker nog, het is een spel, en om te winnen, moet je spelen en goed spelen.

Omdat het een aardige vent, ik weet zeker dat je het gevoel een beetje onhandig het spelen van spelletjes met de vrouwen die je ontmoet. Het is niet in je aard. Je voelt oneerlijk, respectloos, en soms, naar beneden rechts betekenen. Maar dit zijn de soorten van de jongens kuikens graven, en als u van plan bent ooit een avond doorbrengen in het hotel op Park Place, je had beter beginnen te stelen van geld van de bankier.

Ervoor dat elk nu en dan krijg je een gelukkige worp van de dobbelstenen en land op gratis parkeren, maar om echt succesvol zijn, moet men een strategie te ontwikkelen. Hieronder vindt u 10 gedragingen leuke jongens kan worden weergegeven, om zichzelf meer aantrekkelijk voor de vrouwen die ze zoeken. Implementeer een of alle van deze gedragingen in uw dagelijkse persoonlijkheid en kijk hoe de vrouwen komen naar u als mieren op een gevallen Dorito. Let wel op, de resultaten kan schadelijk zijn voor uw bedspiralen.

1. De Take Away-methode.

Zodra een vrouw heeft gekregen een smaak van u, vriendelijk excuus jezelf. Laat altijd haar willen meer van je. Hier is een eenvoudige kleine tip. Wanneer je voor het eerst haar te ontmoeten, doen alsof ze haar naam vergeten. Zij zal sterven aan een blijvende indruk op je, zodat je nooit meer vergeet haar naam.

2. Flirten met andere vrouwen en zorg ervoor dat ze ziet.

Vrouwen willen mannen die gezocht door andere vrouwen. Dit is een feit. Vrouwen zijn zeer concurrerend en zal u zien als de ultieme prijs als ze concurreren om uw genegenheid. Ook zal ze snel beseffen de noodzaak om je rukken voordat iemand anders dat doet.

Tijdens het gebruik van andere vrouwen, zoals dit lijkt misschien wreed, nooit schuldig voelen. Geloof me, zult u niet het geven van een na te denken wanneer het object van uw verlangen is tearing van je korte broek.

3. Vertrouwen is de sleutel.

Dit is een no brainer. Als u gedragen als een verliezer, voel je je als een verliezer en op zijn beurt vrouwen zullen je zien als een verliezer. U zult nooit gelegd op deze manier. Je zal echt een verliezer.

4. Wees charmant.

Bij sociale bijeenkomsten, en vooral rondom haar vrienden, het middelpunt van de belangstelling. Als ze ziet dat andere mensen graag om je heen, ze is waarschijnlijk willen ook om je heen. Ze zal willen zien wat al die ophef over is.

5. Shut the hell up.

Mensen worden interessanter op het moment sluiten ze hun mond. En voor vrouwen, de helft van de fun is de uitdaging van het uitzoeken u uit.

6. Om ernstige gesprekken ten koste van alles.

Scott Weiland zei dat het best. Gesprekken te doden. Geloof het of niet, vrouwen zijn net zo bang uit door deze gesprekken als mannen. Misschien nog meer gezien zij niet verwachten dat mannen bereid om te praten over serieuze relatie spullen. Bovendien zijn ze altijd gelijk toch dus waarom moeite doen?

7. Intimideren haar.

Kijk altijd haar in de ogen totdat ze kijkt weg eerst. Dit is dezelfde techniek experts gebruiken om honden te trainen om gehoorzaam te zijn. Dit blijkt ook vrouwen op. Maar terug te houden op vertoon van haar fysieke affectie. Hoe langer je wacht haar te maken, hoe meer ze zullen willen.

8. Doe iets mis.

Alles wat ze zullen denken is spannend, avontuurlijk, en / of intrigerend. Vergeet niet James Dean? Stel je eens voor hoeveel Poon u zou krijgen als je meer zoals hij.

9. Kies je vrienden over haar.

Dit is een van mijn persoonlijke favorieten. De hele tijd je uit bent met je vrienden, zal ze uit zijn met haar vriendinnen vertellen wat een eikel je bent. (Tenzij ze is uit bedriegt je.) Maar als je eindelijk doet haar weer te zien, zal het zijn als echtelijke bezoeken dagen bij de provincie gevangenis.

10. Nooit, nooit bedoel ik NOOIT haar laten weten hoe sterk je je voelt voor haar.

Kan me niet schelen als u denkt dat God haar heeft zojuist voor jou en je wilt met haar trouwen vandaag, nooit laat haar weten dat. Op het moment dat ze weet dat je diepe gevoelens voor haar, haar uitdaging is voorbij. Ze won. Ze kreeg jou en haar plezier is voorbij.

Ik vergelijk het met vissen. Je zit de hele dag met je aas in het water en wanneer je eindelijk een vis vangen, wat doe je dan? Je gooit het terug in het water. Geloof me, de minuut dat ze je te pakken krijgt haak, lijn en zinklood, het is terug in de drank voor je.


donderdag 15 september 2011

Bent U Fun?


Hoe kies je je vrienden? Wie denk je ervoor kiezen om rond te zijn? Meest waarschijnlijk deze mensen zijn degenen die je waarnemen "fun" te zijn.

Vrouwen zijn het zelfde als ons in dit opzicht. Ze willen een man die is leuk om rond te zijn en ze hebben een goede tijd rond.

Ik denk aan de tijd dat ik kreeg legde het meest. Ik was een wilde man in die dagen, altijd met een goede tijd rond vrouwen, feesten het op elke seconde die ik had, dat het leven van de partij.

Denk aan de idioot die tranen het op op de dansvloer en kan niet dansen waard damn. Deze man heeft meestal vrouwen om hem heen. Waarom is dit? Omdat hij is leuk! De man weet hoe hij een goede tijd en dat is aantrekkelijk voor vrouwen.

Nu besef ik dat je veel voorbeelden te noemen waar de vrouw is met een totaal ruk, die je niet zou overwegen "fun" helemaal. Maar in sommige vreemde manier waarop ze denkt waarschijnlijk dat hij echt leuk om rond te zijn.

Ik moet denken aan mijn vorige relaties ook, waarin als ik te serieus met het meisje, wat al snel zou eindigen. Wanneer de pret eindigt, het meisje gaat in mijn ervaring.

Deze tip door Eddie Money op de SoSuave Forum.


dinsdag 13 september 2011

The Dating Game


Opgelet begeerde vrijgezellen: Sabina Ptacin u graag ontmoeten. Ze is de eigenaar van twee succesvolle bedrijven en is energiek en gezellig.

Ze lijkt een beetje op de actrice Kate Winslet, met groene ogen en zanderige blond haar. Er is maar een probleem: ze spendeert zoveel tijd werken, breekt ze meer data dan ze houdt. "Ik ben niet van plan om een ​​van mijn taken te trouwen", geeft Ptacin, die toch vaak brengt in 100-uren werkweek.

Loretta Talbot, een senior project manager bij Wyeth (WYE - Nieuws - mensen), de farmaceutische reus, wil een relatie ook. Ze heeft een levenslust en geniet van fotografie en zeilen. Maar het is niet een ding dat zeker een man zal vragen om een ​​tweede datum zodra hij erachter komt hoeveel onroerend goed dat ze bezit.

Het vinden van je soulmate is nooit gemakkelijk. Maar voor vrouwen die zich bezighouden met invloedrijke carrières - vrouwen zoals Ptacin, Talbot, zelfs Supreme Court Justice Sonia Sotomayor - de loop van de ware liefde kan erg lastig zijn. Het is niet alleen een kwestie van uitproberen om de tijd tot nu toe wanneer u werkt de klok rond te vinden. Vrouwen gezicht veel complexer hindernissen. In tegenstelling tot hun mannelijke collega's, die over het algemeen meer wenselijk is in de romantiek arena als ze bereiken een hogere carrière status, zijn krachtige vrouwen vaak gehinderd door hun succes.

En verouderde sociale mores nog steeds dicteren dat maakt niet uit hoe commandant van een vrouw aan het werk is, moet ze haar laten datum waarop de wijn te kiezen in een slecht verlichte restaurant.

"Succesvolle mensen worden gezien als zeer wenselijk voor vrouwen, maar succesvolle vrouwen worden gezien als echt eng door mannen," zegt Patricia Cook, die loopt een boetiek executive wervingsbureau en heeft gewerkt met honderden senior level executive mannen en vrouwen. "Een man moet vertrouwen en veilig zijn in zichzelf om te kunnen worden met een vrouw die meer verdient dan hij doet."


Online Relaties Werk Van Gratis Dating Services


Enkele mensen meestal verzamelen zich bij de bars om data te zoeken. Dit is de oude traditionele manier om data te vinden. In de nieuwe manier, alleenstaande mannen op zoek naar vrouwen op een gratis dating-service, omdat het gemakkelijk en kosteloos. In feite hebben gratis online dating diensten is gebleken dat helpen om vele online relaties te creëren. Als u een nieuwe single persoon die niet weet niets over online dating services, dan moet je een aantal artikelen te lezen om te begrijpen over de dienstverlening. Over het algemeen maakt u uw persoonlijke advertentie door de invoering van over jezelf. U kunt uw foto's als je wilt. In uw beschrijving van uw profiel, kunt u schrijven de voorkeuren en antipathieën. Online dating services hebben andere singles zoals jij, die na hun personals dating advertenties. Of u of andere singles kunnen met elkaar in contact wanneer er een match is gevonden.

Veel online relaties worden gegenereerd door het eerst ontmoet op deze gratis online dating websites. Alleenstaande vrouwen op zoek naar mannen hun profiel te registreren op deze sites. Na een alleenstaande vrouw vond haar date, ze verlaat de site. Tegen die tijd, kan ze communiceren met haar date via telefoon, e-mail of andere middelen. Deze regel geldt hetzelfde voor een enkele man. Soms, u contact opnemen met een enkele persoon en krijgen geen antwoord terug, moet je begrijpen dat dit een is iemand die ziet op dit moment. Deze single dame misschien niet willen haar profiel te verwijderen, omdat ze misschien terug te komen op de dating site op zoek naar nieuwe alleenstaande mannen, als de huidige relatie niet werkt.

Gratis dating services zijn groot, omdat veel online huwelijken die in de afgelopen jaren. Het is zo populair dat de meeste beroemde websites persoonlijke advertenties, waaronder Yahoo, MSN, AOL en anderen hebben. Er zijn enkele mensen overal. Singles blijven op zoek naar hun droom vrienden op deze dating sites. Dus, zie je nieuwe gezichten van de singles die zich registreren op deze gratis dating-diensten elke dag. Online dating site is een leuke plek om data te zoeken. U kunt een datum online op het comfort van uw computer, in de woonkamer, in de slaapkamer, en overal in uw huis. Voor slechts een paar klikken van je muis, duizenden singles komen opdagen voor je als een film.

Veel singles zich zorgen maken of online relaties lang? Statistieken tonen aan dat een compatibele relatie die je online tegenkomt, altijd duurt lang, te vergelijken met een datum die u ontmoeten op de bars of nachtclubs. De belangrijkste reden is online singles zorgvuldig kijken naar de anderen 'persoonlijke advertenties alvorens beslissing om hen te contacteren. Een persoon die je ontmoet in de bar is meestal gebeurd door de seksuele trekken tussen twee afzonderlijke personen. Daarom gratis online dating websites op lange termijn relaties en huwelijken te creëren.

Vergadering een online date is gemakkelijk en eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is te registreren op deze gratis online dating sites en start dating. Uw andere droom mate is online te wachten om te voldoen aan u kan een maatregel nu te nemen is een must.

The Kiss Sulje