donderdag 21 juli 2011

5 Tips voor Meeting Mannen op treinen, vliegtuigen, bussen en nog veel meer


Door Meredith Turits

Wat is de vreemdste plek waar je ooit hebt ontmoet een jongen? Ik heb ontmoet mannen in sommige vreemde plaatsen, zoals de metro, die vertelde ik u gals over afgelopen weekend. Ik begon een aantal "Hoe op aarde het je gelukt om pick-up een man in zo'n strak, onhandige ruimte? ' Qs, dus ik dacht dat ik mijn (zeer onwetenschappelijk) dating tips met u delen.

Oogcontact is # 1. Maar niet, zoals, staren. Begin met sluwe, korte kleine blikken naar hem en daarna terug te kijken naar wat u te kijken naar voor. Zodra hij zich realiseert u op zoek bent naar hem elke keer, zult u in staat om in te schatten of hij met opzet is je oog springende, ook.

Dat brengt me bij het volgende punt: iets te doen (anders dan het controleren van hem uit). Heb een boek op te kijken van. Worden afgeleid door de telefoon, of krabbelen in een notebook. Op die manier, als je kijkt omhoog, hij weet dat het opzet is ... en het zal u helpen niet uitzien als een staren creepster.

Als u merkt dat de opzettelijke oogcontact is all systems go, glimlach. Het lijkt simpel, maar knippert een beetje terughoudend grijns zal signaal naar hem dat de flirt niet in zijn hoofd (en hij zal de blik terug om u te laten weten dat het niet in de jouwe, hetzij).

Zorg ervoor dat je alleen bent. Niets is meer off-putting om een ​​man uitzoeken of hij gaat werken op het vertrouwen om met u te praten dan te beseffen dat hij gaat te hebben om een ​​het risico te nemen voor je vrienden.

En, je meiden misschien denken dat dit een raar is, maar controleer gemiste aansluitingen van de Craigslist de raad in uw stad. Als geen van je uiteindelijk iets te zeggen, maar je kunt niet stoppen met denken over je kleine beurs (zoals ik al vele contemplatieve loopband sessies, le zucht besteed), waarom niet geef het een snelle inzage in? Neem het van deze blogger: ik heb verbonden met drie, ja, drie, jongens zo. Technology, baby.

새로운 데이트 사이트는 매력적인 사람에 입찰하자