maandag 15 februari 2010

Een heel nieuw niveau van speed dating


Ik lees net een grappig artikel over een nieuwe dating fenomeen: Rollercoaster Speed dating! Ja, hoorde je me goed! Blijkbaar singles line-up in twee lijnen voor de achtbaan (een lijn voor mannen en een lijn voor vrouwen). De mannen en vrouwen worden gekoppeld en hebben een minuut om samen doorbrengen voordat de rit start en ze delen die sensatie samen. Op Alton Towers, waren er 5 ritten, 5 vrouwen en 5 mannen die hebben deelgenomen aan Rollercoaster Speeddating.

Dus, zou wat zijn de dating-en nadelen over achtbaan speed dating? Hier zijn mijn thoughtsâ € |

Voordelen

-Ita € ™ s moeilijk om nep op een achtbaan
-Het wordt je uit van het arrest-modus en in het huidige moment. Uit je hoofd en in je lichaam.
-Het zou een onvergetelijke eerste bijeenkomst
-Je hoeft niet naar â € ~ entertainâ € ™ je date
-U kunt de praktijk vast te houden aan elkaar via eng keer

Nadelen

-Je zou kunnen krijgen om uw dateâ € ™ s te zien lunch
-It doesn't € ™ t doen wonderen voor je haar
-Als u achtbanen haat, kunt u een hekel je date door associatie
-Ook u kan versuft en losgekoppeld om je date onthouden
-Elke datum na die temmen worden / down hill

Maar (een beetje meer) serieus, er is onderzoek over de vraag of achtbanen zijn bevorderlijk voor romantiek. In 2003 papier Love At First Fright, werden de deelnemers op twee themaparken in Texas gevraagd te kijken naar een foto van een gemiddelde uitziende man of vrouw en hun aantrekkelijkheid te beoordelen. Degenen die net had beklommen uit een achtbaan vond de man of vrouw veel aantrekkelijker.

Ik vind dit grappig, want op mijn eerste date met mijn man, nam hij me naar het pretpark Coney Island en we reden de Cyclone samen (iets Iâ € ™ d nooit gedaan). Wist hij dit onderzoek? Ik betwijfel het. Daarna liepen we het strand en de zilte lucht kan worden bedwelmende ook. Hoe dan ook, het was de beste eerste date. Dus, wie weet? Misschien zijn ze op iets hier?

Wat denkt u over Rollercoaster Speed dating? Yay of nay? Zal deze nieuwe dating idee tot start nu in de VS? Ik vraag me af hoeveel anderen hun eerste dag op de Cyclone hebben gehad? Ik stel de shout out now. Als dat zo is, of als u gedachten over dit idee, kunt u hieronder reageren.

Parfois, La distance dans les fr�quentations est pour le mieux