zaterdag 27 februari 2010

Gebruik De Wet van Aantrekking voor Dating Succes


Een mythe is ontstaan in het laatste jaar of zo, dat de "Wet van Aantrekking" betekent dat je gewoon bedenken wat je wilt en het plotseling verschijnt voor je. Deze visie werd populair na het nemen van een aantal beelden in een documentaire genaamd "The Secret" uit de context. De documentaire geeft een beeld van iemand te visualiseren wat ze willen en het volgende dat je weet dat ze het hebben. Veel mensen fixeren op dit deel van het beginsel van aantrekking en bespreken hoe dit problematisch is zonder te kijken naar het hele plaatje.

Ik zag een aantal van de documentaire en vond het saai. Maar de beginselen die zij spraken over lijken trouw aan de bronnen. Perceptie van de kunstenaar was van een dame die waren gekomen over een nieuwe manier van kijken naar dingen en is volledig ingenomen door de "rol te geven" het universum heeft op alles. De westelijke uitzicht is van een strikte patriarchale God die eist taken van zijn knecht. Maar in deze opvatting het universum deelt met u graag, dat kan moeilijk zijn voor sommige mensen het reine te komen met. In sommige gevallen meditatie en zelf-verbetering zal volstaan om hen te helpen reine te komen met zo'n uitzicht.

Om dit terug te dateren, dus als je de wet van de aantrekkingskracht van toepassing zijn op het vinden van de perfecte partner door middel van ontmoetingen, vaak een persoon zal denken dat alles wat ze moeten doen is bedenken wat ze willen op een datum en de zeer volgende persoon zij voldoen aan zal "The One".

Volgens "The Science of Getting Rich ', dat wordt geclaimd als de inspiratie voor de documentaire The Secret van Rhonda Byrne, evenals vele andere auteurs en zakenlieden. Dit perspectief is volledig uitgeschakeld.

De toepassing van de wet van aantrekking tot dateren moet u het beeld van wat u wilt - het geloof in uw vermogen bij het verkrijgen van uw wens - het gevoel van dankbaarheid dat je al krijgen wat je verlangen en de wil om actie op te nemen en het ontmoeten van mensen onderhouden van uw positieve mentale houding en groei.

Zodat u uw juiste datum kan aantrekken en bereiken hem / haar door uw actie (naderen, small talk, enz.). Zoals het zegt in het Science of Getting Rich "Omdat u tot de oprichting oorzaak van de vormloze Stof die al uw omgeving doordringt, volgt niet dat zij vorm aan te nemen uit de atmosfeer en het tot stand komen voor je ogen."

De wet van aantrekking is meer van een formule die moet volledig worden toegepast op de juiste resultaat te krijgen. Als mensen ervan uitgaan dat de wet van aantrekking is alleen verbeelden aan te trekken, dan in plaats van een techniek voor "het verwerven van wat je wens", wordt het een geloof te geloofde in of afgewezen. Nogmaals, het is niet een geloof. De wet van aantrekking is een methode van actie. Net als een wiskundige formules zij voorschrijft precieze acties voor nauwkeurige resultaten.

Dus in de toepassing van de wet van aantrekking te dateren;

1) Eerst moet je het visualiseren van de soort persoon je wilt zijn met

2) Dan moet je vertrouwen hebben dat Stof / God brengt je wat je wil voelen dankbaarheid voor wat er gebeurt 'achter de schermen "aan deze persoon om u te brengen

3) Vervolgens moet je actie ondernemen.

Ontmoet mensen. Hebben gesprekken en hebben een goede tijd. Als je niet kan doen zonder op zoek naar een specifiek resultaat van elke uitstap (u kunt bijvoorbeeld niet leuk hebben omwille van de fun) dan moet je kunnen om dit te doen leren. Je leert door het lezen van boeken, waarbij klassen en vrienden maken met mensen die het kunnen doen boven en kopiƫren tot je ontwikkelt je eigen stijl.

Dating is leuk en het is een leerervaring. Als je niet leuk vergadering met nieuwe mensen en te dateren dan je eerst moeten leren hoe je dit moet doen. Elementaire sociale vaardigheden die je kan bouwen op zijn essentieel. Lessen en workshops bestaan ook. Bij het zoeken naar een partner kun je jezelf niet beperken omdat je niet weet hoe om sociaal genoeg zijn om niet alleen vasthouden aan de eerste persoon van het andere geslacht die je wil. Menig man heeft zijn tijd verspild heimwee naar vrouwen die nooit bestaan, behalve in hun geest, simpelweg omdat ze niet konden mengen zich goed genoeg om genoeg vrouwen bijeen om dit te weten.

Als u niet het verwerven van vaardigheden in het socialiseren en u bent niet aan jezelf te werken dan wanneer de gelegenheid zich voordoet kunt u niet in staat zijn om actie te ondernemen. Je kon heel goed mis is met iemand die je kunt comfortabel en hebben een gezonde relatie met.