zondag 7 februari 2010

Love me, love mijn geboorte om


Patrick Ferrin en zijn vrouw, Sue, zijn 30 jaar getrouwd en ze zijn trots op. Hun succes, Pat zei, is gelijke delen zelfvoorziening (zij gedeeltelijk gebouwde hun eigen huis), savvy (ze diverse eigen bedrijven) en geluk ( 'We genieten van financieel succes, "zei hij).

Maar hij voegt eraan toe dat hij een andere variabele is ook van mening heeft het paar "hangen geholpen daar" voor drie decennia. Pat en Sue, van St. Paul, zijn zowel de eerste-pasgeborenen.

Chai T. Lo heeft een ander verhaal. De oudste van acht kinderen, trouwde ze de jongste van 10. Dus, hoe gaat dat? "We vullen elkaar aan", aldus Chai, van Minneapolis, "of dus ik denk!"

Alsof de lijst van kwaliteiten niet intimiderend genoeg in de keuze van de liefde van je leven (of tenminste de overgang naar een tweede datum), kunt u nu vragen dit wanneer match.dot.com-ming of vergadering voor een kopje koffie : Dus, waar ben je in de geboorte van uw gezin bestellen?

Noem het wetenschap, kunst of hooey, maar hebben niet de meeste van ons vroeg zich af of het leven anders zou zijn geweest hadden we scoorde een andere plek op de familie voedselketen? Onlies nadenken hoe het leven zou zijn geweest als met broers en zussen. Eerste pasgeborenen, vaak gekoppeld als de meest plicht, kan afgunst de jongste, die kennelijk veel vrijer van de ouderlijke grip. Middle, algemeen bekend als de familie vredesmacht, zou graag iemand anders laten onderhandelen voor een tijdje.

Meer recent hebben onderzoekers begonnen poseren een andere intrigerende vraag: Is waar we vallen in de geboorte om enige invloed hebben op de iemand met wie we misschien het best verliefd? Lees meer