vrijdag 12 maart 2010

Rechter trouwt man, dan zinnen hem tot 18 maanden in de gevangenis


JACKSONVILLE - - Een bruidegom droeg een pak naar zijn bruiloft in de rechtbank hier, maar hij zal het dragen van een uniform gevangenis voor de komende 18 maanden.

Na het uitspreken van Ernest Stroming en Nitisha Jackson man en vrouw op dinsdag, een rechter uitgesproken zijn straf: 18 maanden voor drugsbezit en vluchtende politie. Stroming, 28, vertelde de rechter dat hij wilde Jackson, 25 trouwen, voordat hij naar de gevangenis als onderdeel van zijn inzet voor het strekken van zijn leven.

`` Ik juich u voor uw moed, meneer. En ik juich u, mevrouw, voor uw geloof,''Circuit Judge John Merretts vertelde het paar.

De twee kennen elkaar drie jaar en verwachten een baby in december. Terwijl Stroming in de gevangenis zat hij riep Jackson om ervoor te zorgen dat ze zeker was over trouwen.

`` Ik bel je weer vragen om mij te trouwen,''Jackson herinnerde haar man zeggen. Hij vertelde haar andere gevangenen zaten te wachten op haar antwoord te horen. Toen ze zei ja, schreeuwde hij haar antwoord en er was gejuich in de gevangenis, zei ze.

Op dinsdag het paar aten geschonken bruidstaart en alcohol-gratis champagne in de jury van de rechter kamer, maar elke huwelijksreis zal moeten wachten.

Antiquair vindt 19de-eeuwse publicaties van kinderen op weg naar de prullenbak

�Qu� sucede cuando Online Dating Goes Mobile?