zondag 19 september 2010

Verschillen in mannelijke en vrouwelijke hersenen en een belangrijke les voor Dating Succes


Mannen, en vrouwen echt verschillend zijn. Zo verschillend, dat ze bijna kunnen worden opgeroepen verschillende soorten. Nou ja, misschien Iâ € ™ m overdrijven. Er zijn echter fundamentele verschillen in hersenstructuur en de vorming in meisjes tegen jongens.

Zowel mannetjes als vrouwtjes beginnen met een fundamentele â € œfemale brainâ €. Dan is een stijging van testosteron in de 8e week brandwonden van de â € œcommunication centersâ € van de hersenen tot bijna niets, terwijl de groei in de afdelingen aansporen dat seks en agressie regeren. Als gevolg daarvan meisjes zijn meer geïnteresseerd in spelletjes te voeden en communicatie, terwijl jongens willen stoeien en ravotten.

Deze verschillen maken de hersenen van een baby meisje meer letten op gezichten, terwijl mannelijke baby's te krijgen gemakkelijk afgeleid en zich meer richten op mechanische objecten. Een vrouwelijke wil gezichtsuitdrukkingen begrijpen en oogcontact houden. Als gevolg daarvan haar vermogen om een personen die de aandacht naar haar toe en wat de aandacht te herkennen is aan het communiceren (geluk / woede) aankomt op een meisje voordat ze kunnen zelfs intelligent praten. Haar vaardigheden op observeren van anderen, weten wat hun moeder / sociale omgeving is de uiting zijn sterk ontwikkeld. Jongens aan de andere kant zijn niet zo sociaal gevoelig. Ze dona € ™ t let op de nuance van een gezichtsuitdrukking of de toon van de stem van de manier waarop een meisje kan en ook zij dona € ™ t streven maatschappelijke acceptatie op dezelfde manier dat een meisje zou doen.

Dus is het begrijpelijk de meisjes beter in taal geworden, terwijl jongens beter zijn ruimtelijke ordening en mechanische dingen. Dit creëert een sociale omgeving waar vrouwen meestal in een samenhangende groep van vrienden, volgt de sociale conventie van haar groep, is een expert in lichaamstaal en vaak verbale manipulatie. Bijvoorbeeld een jonge jongens kunnen vechten om te overheersen, terwijl een meisje zou gebruiken taal en maak de persoon die denken dat ze egoïstisch zijn â € "zowel om hun weg door verschillende middelen.

Wat dit alles betekent niet dat elk geslacht is geprogrammeerd met een specifieke hersenfunctie en is op die manier voor het leven, het betekent alleen dat zijn de voordelen en nadelen die elk geslacht brengt aan de tabel. Brain plasticiteit is een theorie dat is opgezet rond studies dat de hersenen zich aanpast aan haar omgeving laten zien, groeiende nieuwe verbindingen met de hersenen van een nieuwe vaardigheid te leren en het verlagen ervan wanneer haar niet nodig. Met andere woorden, je hersenen blijft veranderen in je leven. Het oude geloof dat de hersenen op een manier bleef in je leven is weerlegd.

Vrouwen spelen van Tetris (een oude computer game) dan 10 weken zijn verbeterd ruimtelijk inzicht. Om het punt waar een mens is niet beoefenen zoveel als de vrouwen, kunnen ze gemakkelijk sloegen hem op zijn natuurlijke â € œspatial organizationâ € vermogen. Ook mannen kunnen ontwikkelen een nuance voor taal, communicatie en begrip lichaamstaal.

Voor een succesvolle dating is er een zeer belangrijke les kun je uit dit.

Het is dat mannen en vrouwen verschillend zijn. We zijn net begonnen, leren meer en meer over hoe mannen en vrouwen werkelijk zijn en hoe ze kunnen bereiken een beter leven. Nu meer dan ooit, heeft zelf-verbetering noodzakelijk zijn geworden voor zowel mannen als vrouwen op verschillende manieren. Of de reden is om een concurrentievoordeel te behalen op het werk in het begrijpen van systemen of het lezen van uw concurrenten, rekening houdend met het feit dat iedereen in de verschillende vaardigheden dating en relaties vanwege de manier waarop zij de wereld zien (dat wil zeggen de hersenen design) is het makkelijker om meer inzicht en mededogen voor anderen. Dit helpt u bij het ontwikkelen van geduld en begrip. Deze kwaliteiten maken het leven leuker te maken, trekt beter stuurlieden en maakt je nog aantrekkelijker te maken voor het andere geslacht.