maandag 21 februari 2011

Liefde bugs bedreigen Florida Traffic


Automobilisten reizen in het binnenland van Florida dit vakantieweekend worden gewaarschuwd van uitzwermen Lovebugs dat kan belemmeren het zicht slechter dan smog of wildvuur rook, volgens de Florida Highway Patrol.

De Lovebugs, die zijn deken bepaalde Florida wegen, zijn spatten op het voertuig windschermen en waardoor het moeilijk is voor de chauffeurs om te zien.

"Swarming love bugs spatte op de voorruit van een voertuig kan dezelfde bijzondere reden om zichtbaarheid als smog of rook van bosbranden", zei Sgt. Jorge Delahoz, openbare information officer voor Florida Highway Patrol Troop K.

FHP officieren verslag lijnen op achterruitwissers op Florida's Turnpike zijn "uitzonderlijk" lang deze week in Ft. Pierce, Ft. Drum-en Kano Creek.

Delahoz zei de Turnpike is een gratis service te bieden aan haar klanten, maar waarschuwt ervoor dat indien de lijnen te lang en beginnen aan de verkeersveiligheid invloed hebben op de hoofdlijn rijbaan, kunnen zij gedwongen worden om het afsluiten van de ringen intermitterend door de zwaarste reis perioden.

FHP is het stimuleren van automobilisten om te controleren of ruitensproeiervloeistof reservoirs te maken op hun voertuigen worden afgemaakt voordat u op reis. Automobilisten moeten ook voorzien van een nylon reinigings-of borstel.