zaterdag 19 maart 2011

Dating Tip: de houding van dankbaarheid


Vervolg van de recente berichten

"Derde: u betrekking hebben op deze stof met een diepe en diepe dankbaarheid."

Dit vat de essentie van wat je innerlijke houding moet zijn als voor de unbandoned succes in dating en relaties of iets anders voor die kwestie.

Als jullie dankbaar zijn dan bent u meer open voor uw ervaringen. Bijvoorbeeld, er zijn veel mooie vrouwen die beneden rechts teven. Als u aan een en ontdek wat ze is, dan is dit een kans om te voelen dankbaar dat je niet vast komt te zitten met haar.

Ook zullen sommige vrouwen alleen maar leiden tot 1 of 2 datums of korte relaties. Dit is ook een tijd om dankbaar te zijn voor het leren die je hebt ontvangen om te groeien en een beter mens. Voel je dankbaarheid en je dichter en dichter bij de ideale dating en relaties ervaringen voor je.

Als je verliest de houding van dankbaarheid dan krijg je gefrustreerd en ongelukkig met wat je hebt. Je begint aan je waardigheid te twijfelen. Dit zal tegenkomen in uw dagelijks leven in hoe u omgaat met jezelf en andere mensen en je bent terug bij af.

"Het hele proces van mentale aanpassing en verzoening kan worden samengevat in een woord, dankbaarheid."

Ik hou van deze zin als het vat de hele begrip van dankbaarheid. Dankbaarheid verwijdert wrok u zou kunnen hebben tegenover het leven, want dat is al een leerervaring te krijgen wat je wilt.

Als je jarenlang boos op de wereld, op de samenleving of individuen dan dankbaarheid voor lessen je hebt geleerd uit het verleden kunnen u helpen verlichten jaren van stress en teleurstelling.

Sommige mensen besteden hun hele leven anderen de schuld geven voor hun problemen. Nooit aanvaarden van verantwoordelijkheid voor hun daden. Deze schuld blijft waardoor het dezelfde omstandigheden in hun leven. Zulke mensen zijn nooit echt tevreden met hun leven. Dagelijks zoeken ze afleiding met werk, vrienden of onbevredigende seks. Als in plaats daarvan de ervaringen uit het verleden zijn gerelateerd aan met dankbaarheid dan heb je de mogelijkheid om jezelf en je leven omstandigheden gezicht en vooruit te ontvangen wat je echt wilt in het leven, dating en relaties.

Citas Estudio dice individuales con opciones Ir Para HOTTIES