donderdag 26 mei 2011

Tips voor lange-afstand Dating


Lange afstand dating relaties kunnen worden ongelooflijk moeilijk te handhaven. Zowel mannen als vrouwen kunnen depressief en gefrustreerd van de lange afstand en gebrek aan communicatie. De meeste lange afstand dating relaties einde binnen de eerste zes maanden. Echter, er is hoop. Met miljoenen paren leven leiden in verschillende steden, daterend iemand ver weg is zeker mogelijk, zelfs als het moeilijk is.

Praat met de persoon die je bent Dating

Dating relaties met iemand die woont ergens anders is het moeilijk. Het belangrijkste wat je kunt doen is praten over uw verwachtingen en stel dating relatie grenzen. Wat kunt u en kan u niet doen? Kunt u terecht op data met andere mensen, bijvoorbeeld?

Echter, praten stopt niet bij grenzen stellen als je uit de lange afstand. Je moet praten. Hoe meer je kunt praten, hoe beter. Het krijgen van een VOIP account zal praten vrij, zodat u niet hoeft te maken over lange afstand telefoonkosten zorgen.

Hoewel met de militaire dating relaties praten kan moeilijk zijn, je moet nog steeds opzij te zetten tijd of, zelfs als het slechts een keer per week. Dating is meestal een sociaal ding, dus als je iemand die ver weg, het horen van zijn of haar stem zal het gemakkelijker maken, maar dat betekent niet dat het gemakkelijk zal zijn dating.

Hoe meer je delen en communiceren, des te sneller de tijd gaat en hoe minder het zal voelen alsof je los van de persoon met wie je uit. Je zult een deel van elkaars leven, zelfs als je lange afstanden. En dat is wat maakt dating relaties werken.

Schrijf brieven (en e-mails)

Veel mannen vinden het moeilijk te begrijpen waarom vrouwen te vinden die de werkelijke brieven spannend. "Ik zal even mailt," vertelt Tom Jill. Voor Jill, dat is gewoon niet genoeg. U kunt geen spullen een e-mail onder uw kussen en horen crinkle als je in slaap valt. Je kunt niet ruiken hem op en stel hem te schrijven.

Brieven zijn meer persoonlijk. Ze zeggen dat je ging zitten, dacht over de persoon en stuurde een brief. Als je kunt, schrijf een ruw ontwerp voordat u een definitief exemplaar. Dat maakt het mooi en netjes, en de persoon met wie je dating hoeft niet te weten over het eerste exemplaar.

Zelfs als je praat met de persoon met wie je elke dag uit, het ontvangen van een brief, met een stempel en alles, is bijzonder. Zelfs als je al hebt gesproken over de dingen in de brief.

Breng tijd door met andere personen

Als de persoon met wie je datering is ver weg, het is makkelijk te vallen in een depressie. Als u druilen rond en doe er niet uit, zal het niet veel beter. De depressie zal groeien slechter en je zo zal uw relatie. Door het uitgeven van tijd met mensen - van hetzelfde geslacht als je - je krijgt de sociale interactie die je nodig hebt en ontbreken in je dating relatie. U zult ook beseffen dat je vrienden en hoeft niet thuis te blijven.

Wanneer je tijd doorbrengen met andere mensen, je bent dating relatie zal beter zijn, ook. Je wordt in een beter humeur en dat zal boekdelen spreken in de manier waarop je omgaat met de andere persoon en de manier waarop u uw relatie. Het kan ook helpen je een lift uit de depressie.

Stuur Gifts

Iedereen houdt presenteert. En als je giften aan de persoon met wie je uit te sturen, hoeven ze niet duur te zijn. een foto van jullie twee samen, vanaf het moment dat u voor het eerst begonnen te daten, bijvoorbeeld: Ze kunnen iets simpels zijn. Of het kan een foto van je gewoon zijn, opknoping uit met vrienden. Overweeg het verzenden van cookies of iets wat je jezelf.

Als de persoon die je bent dating gebruikt om in dezelfde stad wonen als u, een herinnering van thuis zou leuk zijn, ook. Beschouw het verzenden van een opname van een paar uur van zijn favoriete radiostation. Of stuur foto's van een nog gebruikte ze om deel te nemen weer naar binnen

Reizen

De sprong te wagen en bezoek uw significante andere. Probeer in te stellen tijden en reizen, zodat u en de persoon met wie je uit elkaar kunnen zien en samen tijd doorbrengen.