donderdag 19 april 2012

Mede-oprichter van nieuwe dating site zegt De Sleutel Sociale Is


Di Huang, de 24-jarige mede-oprichter van de dating website SoWink (www.sowink.com), die in december.

Wat is het verschil tussen SoWink en andere dating websites? Met Match of eHarmony, het zijn de traditionele datingsites, op basis van een matchmaking-systeem. We proberen de hele ervaring te socialiseren door het hebben van de betrokkenheid van gebruikers door middel van ons platform. We hebben veel van de sociale elementen, in tegenstelling tot andere dating sites, waar het idee is om het bericht heen en weer. De eerste en belangrijkste ding is dat we geen lange profielen doen zoals je zou elders te vinden.

Wie is SoWink bedoeld? We hebben een specifieke demografische: 18 - tot 35-jarigen, afgestudeerden en jonge professionals. Je moet een Facebook-verificatie te doen of een punt-edu e-mail om te controleren of te hebben. Primair zal het voor mensen die zijn single, op zoek naar iemand tot nu toe. De site is niet gericht op het huwelijk, het is voor het dateren. Het is voor mensen die nieuw zijn op het gebied en zijn op zoek naar vrienden en op zoek naar nieuwe mensen te ontmoeten.

Waar is SoWink beschikbaar? Op dit moment wordt dit beperkt door geolocaties, gericht naar de San Francisco Bay Area uit te breiden tot Davis en Santa Cruz. We zijn uit te breiden locatie naar locatie in plaats van te concurreren op grote schaal onmiddellijk.

Den ekstraordinƦre Impact of Respect