zaterdag 30 juni 2012

Nieuwe Online Dating site helpt Tattooed People Find Love


Maakt niet uit wat uw leeftijd, kan dating leuk en flirterig, maar op hetzelfde moment, het kan zeer intens, verwarrend, en een mijnenveld van beslissingen. Volwassenen tussen de 18-29 die er wonen een alternatieve levensstijl, met zichtbare tatoeages en piercings, kan nu voorkomen dat deze eerste indruk te oordelen door lid te worden TattCafe.com en ontmoeting anderen die hebben dezelfde ervaring.

Een meerderheid van de online dating sites vereisen een profiel foto van een lachend gezicht, maar TattCafe.com vindt dat delen van het lichaam met tattoo artisticiteit zijn net zo belangrijk om nauwkeurig te beschrijven leden. Dus zelfs de meest verlegen van de leden kunnen zich gerust het geven van een kijkje in hun persoonlijkheid, zonder volledig 'bloot' zelf.

TattCafe.com niet alleen haar leden stimuleert om e-mail, sms, video chat, spreken met elkaar met behulp van een Anoniem bellen functie, maar maken / bij te wonen sociale evenementen, zoals tattoo conventies geplaatst in hun groepen en evenementen gebieden.

"Het lidmaatschap gestaag is gegroeid de afgelopen weken met singles in Canada, de VS, Ierland en Israël zijn het meest geïnteresseerd bij het voldoen aan anderen die zijn gewijd aan de levensstijl in verband met het lichaam van kunst en cultuur," zegt Helen siwaak, voorzitter van TattCafe . com. "Statistisch gezien onze leden hebben een voorliefde voor hun huisdieren, muziek, reizen, en het leven keuzes, als vegetariër, vrijwilligerswerk, activisme en alternatieve spiritualiteit."

Deze levensstijl dating portal heeft ook een metgezel blog: www.TattCafe.wordpress.com dat zal de inhoud te accepteren van alle TattCafe.com leden en leden van de gemeenschap.

TattCafe.com positioneert zich aan de levensstijl portal zijn voor de getatoeëerde en degenen die hen liefhebben. Mensen, gebeurtenissen, forums, en liefdadigheid fondsenwerving alle op een prominente plaats in de toekomst van deze nichemarkt dating site.

Miért ne Kevins Get Girlfriends