zondag 17 juni 2012

Online Dating Etiquette


Als u van plan bent om een ​​duik te nemen in de wereld van online dating, moet je leren de code van online dating etiquette eerste, het zal u redden van het verspillen van tijd, die teleurgesteld en het kwetsen van de gevoelens van andere mensen. Online dating is geen spelletje. U wordt met echte mensen met echte gevoelens. Hier zijn enkele van de regels die u moet volgen om jezelf en anderen te beschermen.

Neem deel aan cyber dating alleen als je serieus op zoek bent naar een partner. Wees eerlijk over je bedoelingen.

Er zijn veel online dating bureaus, en velen maken een beperkte vrije-proefperiode. Probeer een paar voordat u zich op een of meer. Ook kan het geen kwaad om te controleren of hun dating beleid.

Om e-mail misbruik te voorkomen, moet hier een apart e-mailadres voor online dating. Noteer het dus het is niet vergeten.

Uw profiel is uw advertentie. Wees eerlijk vanaf het begin te gaan, of je zal het verspillen van uw tijd te worden met ongeschikte kandidaten.

Bericht recente foto's, niet degenen die 20 jaar oud.

Reageer niet op een advertentie als je niet oprecht geïnteresseerd. In plaats daarvan wacht op vooruitzichten het meest geschikt voor u.

Als u hebben gereageerd op een advertentie en het antwoord is een afwijzing, neem het niet ter harte. Verder te gaan. Het betekent gewoon dat je een stap dichter bij het vinden van uw liefde wedstrijd.

Als de reactie is van een kandidaat duidelijk buiten de aangegeven parameters, negeren. U krijgt alleen het verspillen van uw tijd. Echter, beantwoorden alle antwoorden, ook al is het antwoord nee.

Reageer tijdig, net zoals u zou doen met een telefoontje of een e-mail van iemand die je kent.

Begin met een vriendelijke groet en eindigen met een vriendelijk afscheid.

Gebruik leestekens en goede online manieren te allen tijde.

Houd je e-mails kort, maar interessant. Laat ze willen terugkomen voor meer.

Als u een datum, afspreken op een openbare plaats en vertrekken en aankomen afzonderlijk.

Vertel altijd iemand waar je zal zijn, voor het geval. Better safe than sorry!

Houd de eerste vergadering kort. Een uur is een goede hoeveelheid tijd.

Als u geïnteresseerd bent in het zien van de andere persoon weer, laat hem of haar weten, zodat u kunt regelen dat weer te ontmoeten. Als de andere persoon niet reageert in natura, verder te gaan.

Het is prima om meer dan een vooruitzicht online of offline-date, zolang je nog niet een verbintenis exclusief te zijn met wie dan ook gemaakt.

Zodra u uw "perfecte" match gevonden, stop dan uw advertentie door het verwijderen van je profiel.

Veel succes!