donderdag 29 oktober 2009

Britten geen vertrouwen hun liefde partners

LONDEN: Britten zijn een volk van spionnen, schroefdraad via tekst van hun partners berichten afluisteren van telefoongesprekken en zelfs tailing geliefden met webcams en satelliet navigatie systemen, een enquête onthult.

De meest begunstigde manier van bijhouden van een partner is het controleren van hun SMS-berichten, met meer dan de helft (53 procent) van de ondervraagden de toelating stiekem een kijkje. Het aantal scheuten tot 77 procent in de 25 tot 34 jaar.

De tweede meest populaire manier om uit te vinden of een partner is een love-cheat is om hun e-mails lezen - 42 procent zei tegen de Britse Undercover Survey, dat zij had verricht zo'n truc.

De derde is de ouderwetse snuffelen door een van de zakken een partner, (39 procent), een techniek die populair is bij vrouwen.

Mannen liever te breken andere onuitgesproken regel - het lezen van een dagboek partner.

Noch is het gesproken woord te beschermen tegen afluisteren.

Ongeveer een op de drie (31 procent) van de ondervraagden in de enquête, in opdracht van het Science Museum in Londen, voor de Wetenschap van de Spioneren tentoonstelling, zeiden ze heimelijk luisterde op de gesprekken van hun partner.

Een klein aantal van de 1129 ondervraagde personen, zeiden ze had zelfs heimelijk opgenomen telefoongesprekken van hun partner gesprekken, met behulp van dictafoons taping of andere dergelijke apparaten.

Deze methode is het meest populair bij de 55-plussers leeftijdsgroep, waar een op de 20 (5 procent) zetten hun handen omhoog. Deze leeftijdsgroep ook mensen met behulp van webcams en GSM tracking apparaten.

Bijna een op de 10 (9 procent) hun toevlucht tot het controleren van hun partner door het volgen van hen.

Harry Ferguson, voormalig M16 agent, zei: "Iedereen heeft het vermogen om een beetje een spion af en toe, en je hoeft niet te James Bond's gadgets hebben om de wereld van spionage in te voeren."

The Science of Spying tentoonstelling eindigt in september.

?????????