donderdag 29 oktober 2009

Dating At Work Can Be Good - of niet

PORTLAND, Ore - Veel mensen lijken minder geïnteresseerd in de vermeende afpersing aanslag op David Letterman en meer gericht op de vraag of hij had moeten worden in een relatie met een vrouw op het werk.

Er zijn veel verschillende meningen als het gaat om dompelen in de onderneming liefde zwembad.

'Nou, kan ik u nu uit ervaring, dat dateert mensen je met een slecht idee,' zei een patroon van meerdere, die werden geïnterviewd op Henry's Tavern in de Pearl District.

Voor sommigen echter, ging alles goed.

"De eerste vrouw die ik van op het werk werd mijn verloofde, maar we nooit getrouwd. En het tweede meisje dat ik gedateerd op het werk is nu mijn vrouw, "zei Peter Davidson.

David Griggs een dienstverband advocaat en zei dat de meeste bedrijven niet volledig te verbieden kantoor verbindingen meer, maar uit de baas of de andere manier rond is nog steeds een faux pas.

Af en toe landt dat mensen in zijn kantoor voor seksuele intimidatie rechtszaken.

"Het is een situatie waar er een natuurlijke macht relatie en wanneer de mensen profiteren van deze relaties, de wet vaak stappen in en doet iets over, 'zei hij.

"Typisch, als het volledig op consensus en het vrijwilligerswerk, het is echt niemand aan."

Trouble kan ook komen als andere werknemers denkt dat de liefde rente is een speciale behandeling krijgt.

"Het is toch lastig," zei Pam Done. "Er is een hoop praatjes, die gaat op in een baan, veel geruchten."

Amanda Rijn, die is gedateerd op het werk, zei het kan een afleiding worden.

"Het net maakt het echt slordig wanneer je probeert te werken en je kunt niet echt concentreren op het werk, 'zei ze.

Een enquête bleek bijna de helft van baas-werknemer relaties eindigt in het huwelijk, omdat het paar leert elkaar kennen en ze gemeenschappelijke belangen hebben.

Een nieuwe trend voor bedrijven is te eisen dating werknemers 'liefde contracten "te ondertekenen, waarbij vennootschappen van rechtszaken beschermt.