vrijdag 1 oktober 2010

Online Dating industrie om te groeien met 25% in 2010


MELBOURNE - Met de toenemende populariteit van online dating, hebben analisten hadden voorspeld dat de industrie waarschijnlijk is tot 25 procent groeien dit jaar.

Er zijn tal van dating sites waarmee singles op voor romantiek zoeken door op maat aanvragen in termen van etniciteit, lichamelijkheid, religie en seksuele geaardheid.

De Australische online dating industrie heeft reeds een stijging van 5 procent vorig jaar en zal naar verwachting met nog eens 5 tot 10 procent dit jaar.

Een overzicht van meer dan 3000 mensen door dating website RSVP, eigendom van Fairfax Media, uitgever van The Sunday Age, ontdekte dat 50 procent had geprobeerd online dating, terwijl 10 procent voldaan aan hun partner op het internet.

Business analyse groep IBISWorld voorspelt de industrie tot bijna 100 miljoen dollar uit abonnementen en reclame te verdienen in 2010.

IBISWorld senior analist Edward Butler zei niche sites werden steeds gebruiksvriendelijker.

"Op basis van godsdienst of interest, zullen ze een hoop van dat werk te doen voordat u zelfs meld je aan en vermindering van de inspanning," The Age zo citeerde. (ANI)

Dating Study Says singler med Valg Go For Hotties