zondag 3 april 2011

Huisvrouw Veroordeelde Van Frituren Echtgenoot


Een Braziliaanse huisvrouw werd schuldig bevonden en veroordeeld tot 19 jaar in de gevangenis vrijdag voor het doden van haar echtgenoot, hakken zijn lichaam in kleine stukjes en bak het. Rosanita Nery dos Santos, 52, gedrogeerd haar man in zijn slaap, dan gestoken hem dood twee jaar geleden in Salvador, ongeveer 900 mijl ten noordoosten van Sao Paulo, zei woordvoerder van de politie Idmar Bonfim.

Ze vervolgens gehackt Jose Raimundo Soares dos Santos 'lichaam in meer dan 100 stuks, die ze gekookt en gebakken voordat verstopt in plastic zakken onder een trap in haar huis, Bonfim gezegd. Hij zei dat de politie de lichaamsdelen ontdekt na het ontvangen van een anoniem telefoontje.

Bonfim zei dat de moord was of onderdeel van een zwarte magie ritueel of een poging van de vrouw om het leven de moeite waard verzekeringen verzamelen over 34.000 dollar.

Onder verwijzing naar getuigenissen van familieleden van de vrouw, hij zei dat ze kan ook het misdrijf hebben gepleegd "om vele jaren van vernedering van haar man te wreken." Hij gaf geen verdere details.

Santos ontkende het doden van haar man, maar zei dat ze in stukken gehakt zijn lichaam, Bonfim gezegd.

"Ze beweert gemaskerde aanvallers ging haar huis, haar echtgenoot doodde en vervolgens dwong haar te snijden van het lichaam en bak dit want dat zou de stank van een ontbindend lichaam voorkomen waarschuwen buren", zei hij.

Copyright 2007 The Associated Press.