zaterdag 9 april 2011

Verwijder armoede bewustzijn


"Je moet ontdoen van het laatste overblijfsel van het oude idee dat er een Godheid wiens wil het is dat je moet een slechte zijn, of waarvan de toepassing kan worden bediend door het houden van u in armoede." Wallace Wattles "The Science of Getting Rich".

Veel boeken zijn geschreven over de Grote Depressie en het effect op Amerika. Een van de gevolgen is de noodzaak om elk laatste beetje van hun bezit scrounge in het huis. Iedereen met grootouders die leefde in die tijd zal u vertellen schoffel kieskeurig en conservatief zijn ze over geld en bezittingen. Aangezien de economie was neergestort, de werkgelegenheid en dus geld was moeilijk aan te komen. Dit liet een afdruk van 'armoede bewustzijn' op de meeste mensen die toen leefden.

Dit soort van armoede bewustzijn is vaak aanwezig in vele volkeren gedachten toen ze benadering dating. Ooit een heet meisje denken en, "ze is weg uit mijn league ', of' ik kan haar niet '. Vrouwen doen dit ook tot op zekere hoogte, zijn ze over het algemeen minder seksueel actief dan mannen (iets te maken met de hersenen).

Echter, zodra je een potentiële date kans krijgen en het label met de gedachten die je niet zou een goede tijd met die persoon hebben, of dat hij / zij niet zou hebben een goede tijd met u - op basis van geen feitelijke informatie dan ook - u bent verzwakken uw aanpak en het vermogen om het tegenovergestelde geslacht aan te trekken.

Temmen van een negatieve mind set, ex. 'Armoede bewustzijn', uiterst moeilijk kan zijn. Een persoon is vaak zo verstrikt in negatieve gedachten te denken dat wanneer ze zich voordoen is het gewoon niet opgevallen. We kunnen kiezen uit bepaalde emoties en situaties en houden een oogje op hen om ons te helpen ontwikkelen van een positieve geest. Maar terwijl we aan het daten bent kunnen we plotseling vallen in een negatieve mind set en de datum ruïne, of erger nog, de mogelijkheid van een romance.

Kortom, aan de basis van dit alles is een geloof van: 'Ik verdien niet om gelukkig te zijn'. Veel mensen zien het leven en de mens als zondig en dus geluk onbereikbaar is. We zijn 'gegooid uit de tuin' en zijn 'bedoeld om te lijden'. Als u dit soort houding die je kan nooit in een succesvolle gezonde liefdevolle relatie. Eventuele positieve minded priester / predikant zal u vertellen dat God wil dat je gelukkig bent, 'Wees vruchtbaar en word talrijk ". Echter, het naderen van dating en relaties met een negatieve houding annuleert de mogelijkheid van een positieve groeiende relatie omdat de houding gebracht om het te negatief is. Dat is de simpele waarheid.

De interpretatie van de Bijbel dat de Goddelijke waarneemt als een genadeloze straffen is, leefden in tijden dat waren als dat. Dus om vast te houden aan de armoede bewustzijn kan liggen in het hart van uw geloofssysteem. Je moet met die deal door het lezen van de filosofie, het bestuderen van mystici van uw overlevering, vergadering intelligente geleerden en het lezen van hun boeken. Vergeet niet om te leren van veel dus je hebt veel perspectieven. Dit zal u helpen op een groot samenhangend beeld op te bouwen voor jezelf.

Zelf onderwijs is een belangrijk onderdeel van de groei, alsmede succesvolle dating en relaties.