zondag 6 november 2011

Hoe om lichaamstaal te lezen


Hoe kan ik zien of een man geïnteresseerd is in een vrouw? Neem een ​​hint van zijn oogcontact, gezichtsuitdrukkingen, arm en been beweging, en de algehele houding wat hij denkt en voelt. Het is niet te moeilijk om te weten of de relatie is gecharmeerd of ten dode opgeschreven. Alleen maar aandacht besteden aan de kleine details die zal onthullen alles.

Contact met de ogen en pupilverwijding

In de VS, mensen gaan ervan uit dat oogcontact is van cruciaal belang om te weten of iemand de waarheid spreekt of wordt bedrog. Echter, in sommige culturen, direct oogcontact is een teken van gebrek aan respect. In culturen waar contact met de ogen aanvaardbaar is, de ogen nog op het gezicht van de andere persoon ten minste 80 procent van de tijd toont belangstelling.

Wat belangrijker is, is pupilverwijding, iets wat mensen hebben geen controle over. Als een persoon is geïnteresseerd in een andere persoon, de leerlingen waarschijnlijk verwijden. Om dubbele check dit, te bespreken wat de persoon heeft natuurlijk geen interesse in en kijken naar zijn leerlingen vernauwen. Vervolgens brengen iets dat is een van zijn passies, en zie wat er gebeurt.

Knipperen of Winking

Als iemand knippert, toont vaak interesse in wat de ander zegt, volgens het lezen van de ogen, een artikel op de website van psycholoog World's. Knipogen, echter, afhankelijk van cultuur. In de westerse wereld, knipogen is een koket gebaar, terwijl in andere culturen, het is respectloos.

Staande Close

Mannen en vrouwen die staan ​​heel dicht mogelijk interesse tonen. Andere aanwijzingen om te zoeken naar een positief bewustzijn geven zijn:

Houd in gedachten dat er wellicht enkele culturele verschillen, die een andere lezing van de bedoelingen van de persoon kan veroorzaken. De meeste Hispanics hebben de neiging om een ​​kleiner comfort zone dan veel Aziatische mensen, als gevolg van culturele opvoeding te hebben. Wees je bewust van de achtergrond van de persoon en kijk voor veranderingen in zijn bijzondere gedrag. Als hij begint staande arm's length uit elkaar dan dichter waarbij de focus ligt op het gesprek, is dit een teken van belang.

Tekenen van een Interest Woman's

Veel vrouwen, bewust of onbewust, tonen hun interesse in een man die door het verplaatsen van een bepaalde manier of het maken van gebaren die aangeven dat hun zintuigen worden verhoogd. Toen ze haar haren gooit, streelt haar haar of verplaatst uit de buurt van haar gezicht en bloot haar blote schouders, ze is met een verlangen naar aandacht. Andere dingen die ze kunnen doen is likken haar lippen, toe te passen verse lippenstift of langzaam knabbelen op iets dat ze eten.

Tekenen van een Interest Man's

Mannen hebben de neiging om van een vrouw gebaren te kijken, op zoek naar een teken dat ze geïnteresseerd zijn. Als ze vertrouwen zullen ze niet worden afgewezen, kunnen ze lift een wenkbrauw op en laat hem vallen, aldus Tracey Cox in 18 Body Language Clues zeggen dat hij geïnteresseerd is, een artikel over ivillage.com.

Andere tekenen om op te letten zijn onder andere:

Hoewel de lichamelijke tekenen zijn niet onfeilbaar, kunnen ze wijzen op de andere persoon, van belang. Kijk uit voor oogcontact, knipperen, pupil verwijding, hoe dicht de ander staat, poetsen en andere lichaamstaal gebaren voor een sterke hint. Als dit is de eerste datum, de beste manier om erachter te komen wat de ander denkt of voelt is naar rechts komen vragen en.

Satunnaiset vaikutukset Respect