maandag 16 juli 2012

Een frisse, nieuwe Mobile Friendly Website Dat maakt Dating Simple


DatingAccessory.com is een nieuwe mobiele vriendelijke website die biedt singles een leuke en snelle manier om er nooit meer verbinding. Door het creëren van een dating-kaart die gewoon zegt "Je viel mijn oog op" het is meteen duidelijk het doel van de kaart. De keerzijde van de kaart heeft een disclaimer die luidt: "als u betrokken bent Ik verontschuldig me, neem dit als een compliment." Dit houdt het proces stijlvolle, terwijl die weinig moed van de kant van de gever. De ontvanger van de kaart is in staat om hun smartphone gebruiken met de kaarten 'QR-code of de standaard web-adres en een code die aansluit bij de gevers persoonlijke profiel en foto's in te voeren. de site maakt gebruik van mobiele technologie, het maken van de ervaring zijn snel en leuk.

De "Dating Accessory" werd opgericht om een ​​groot aantal uit problemen op te lossen. Dit omvat een veel voorkomende klacht van online dating, waarin de personen die 'fysieke beschrijving en foto's zijn niet nauwkeurig. De datering kaart wordt gegeven in het echte leven, zodat ten minste een persoon als niet beide hebben elkaar gezien en zag hun lichaamstaal, het beantwoorden van de vraag "Wat doen ze eigenlijk uitzien?"

Een ander probleem is dat de meerderheid van de online dating websites zijn openbaar en veel mensen voelen zich ongemakkelijk worden zo makkelijk te herkennen. Dit leidt velen niet reageren op een foto, die hun vermogen om te worden gecontacteerd beperkt. De Dating Accessoires profiel pagina's zijn prive, kan alleen de persoon die een kaart ontvangen van een Lid Alles dat personen 'profiel. Leden hoeven geen zorgen te maken over het geven van persoonlijke informatie, omdat ze veilig kunnen communiceren met de gever binnen de site gratis.

DatingAccessory.com biedt verse artikelen en advies waarmee alleenstaanden navigeren door al hun avonturen uit. De voordelen van het gebruik van de "Dating Accessory" zijn talrijk en behoren tot de sites dating community kunnen leden en gasten zich bewust zijn van de toekomst "Je viel mijn oog op" evenementen in steden in het hele land.

Kimberly Petruska is de oprichter van de "Dating Accessoire LLC," die gemaakt werd om de problemen die zij ondervonden bij het aangaan van de dating wereld weer op te lossen. "Mensen leek niet aan te sluiten of de moed hebben om dat te doen. Iedereen is in hun eigen wereld en bewegen om snel te gaan dat is waarom het zo belangrijk is om te worden voorbereid op een bericht momenten. Het creëren van de dating-kaart zorgt voor een subtiele en eenvoudige manier om, verbinding maken, zelfs in de meest ongelegen van omstandigheden. "