woensdag 5 september 2012

Dating Websites Get Inventive Met Games


New York - Bijna twee decennia sinds het begin van online dating, het match-making sites die miljoenen relaties gelanceerd worden kruiden dingen met online games en gaan high-tech en offline naar meer tevreden ooit afters te produceren.

Games, apps en offline evenementen beginnen de rituele uitwisseling van online berichten, het basisprincipe van online dating te vervangen, en het onderscheid tussen on-en offline-dating vervagen.

Match.com, die meer dan 1,7 miljoen betaalde abonnees heeft, heeft signalen uit de $ 74bn wereldwijde video game-industrie door het creëren van korte dual-player games om mensen te helpen zich te uiten betere online.

Een spel genaamd Eten en vergelijk vraagt ​​leden om voedsel-gerelateerde vragen te beantwoorden, terwijl de Romantiek Rip-Off is ontworpen voor twee spelers om een ​​liefdesverhaal samen te creëren. Tijdens het spel kunnen spelers chatbericht elkaar om hun antwoorden te bespreken, die Match.com gelooft bevordert een meer natuurlijke manier van interactie.

"Ik denk niet dat er iets is dat is heel graag dit", zegt Mandy Ginsberg, de president van Match.com, die begon in 1995.

Relaties

Online dating is een lange weg afgelegd in de afgelopen 20 jaar. Meer dan 40% van de online daters, bijna zeven miljoen volwassenen, hebben gedateerd mensen die ze online ontmoet, en 17% van hen ging een langdurige relatie of getrouwd hun online partner, volgens rapport van 2006 van het Pew Research Centre.

Brian Schechter, mede-oprichter en mede-CEO van HowABoutWe, zei dat zijn bedrijf is offline gaat spelen Cupido sinds de start in 2010.

"We waren de grondleggers van de offline dating ethos."

Leden van HowAboutWe post de aard van de data zouden zij, zoals bijvoorbeeld een wandeling of een fietstocht, en anderen reageren. Schechter zegt bijna een miljoen data zijn gepost HowAboutWe. De site richt zich wat onderscheidt, voegde hij eraan toe.

"Traditionele dating sites zijn nooit gericht op het faciliteren in-world ervaringen, zo veel als het helpen van mensen hun identiteit online," Schechter gezegd.

Andere websites waaronder OkCupid en Badoo gebruikt smartphone apps, zodat singles kunnen ontdekken of er andere leden in de omgeving die zij zou willen ontmoeten.

Badoo, die meer dan 150 miljoen geregistreerde gebruikers wereldwijd heeft, heeft een mobiele app met een functie genaamd Mensen in de buurt die gebruikers in staat stelt om te zien iemand op Badoo die binnen een 4,8 kilometer omgeving.

Evenementen

"We zijn allemaal over het vinden van manieren om alleen maar om het gemakkelijk maken en niet-intimiderend uit te gaan en nieuwe mensen te ontmoeten," zei Louise Thompson, Badoo directeur van public relations. "Het soort voegt eraan toe dat het niveau van de spontaniteit die je niet krijgt op de traditionele dating sites."

Match.com is ook van plan om lokale evenementen op maat voor de leden te lanceren om offline ontmoetingen te bevorderen. Groepen uitgenodigd om de evenementen worden geëvenaard door algoritmen opnemen van leeftijd, geslacht en interesses.

Het bedrijf is van plan tot 200 evenementen per maand in de VS te organiseren in september.

"Ik denk dat we gaan de grootste evenementen ter wereld te zijn, met uitzondering van misschien de Olympische Spelen", Ginsberg gezegd.

Maar niet alle dating websites kiezen voor meet-up apps en evenementen.

eHarmony, die zich baseert op een diepgaande vragenlijst over persoonlijkheidskenmerken, zei haar methode een succes is geweest en citeert de 542 huwelijken per dag dat het vorderingen het resultaat van een vergadering op haar website.

"We weten dat het werkt erg goed", aldus Jeremy Verba, eHarmony CEO, eraan toevoegend dat offline eHarmony gebeurtenissen niet zou werken met de manier waarop doet haar compatibiliteit matching.

"EHarmony is gericht op het verkrijgen van onze leden om zinvolle offline ontmoetingen met mensen die zijn diep compatibel," Verba gezegd. "We zijn niet over het maken van grootschalige happy hours."

Ondanks hun verschillende benaderingen het doel van alle dating websites is hetzelfde - het krijgen van compatibele mensen samen, offline.

"Online dating is een grappig soort van verkeerde benaming, omdat mensen niet echt op heden online," Ginsberg gezegd.

Dat deel, maakt niet uit hoe het mogelijk gemaakt, nog steeds gebeurt in eigen persoon.

Jak vytvořit online dating jako legrace, jako je nakupování