zaterdag 16 juli 2011

Hoe Facebook veranderd Dating As We Know It


Sinds de komst jaar geleden - op een moment dat het merendeel van de studenten Carroll was in de middelbare school - Facebook is erin geslaagd om zichzelf ingrain in ons dagelijks bestaan, en de manier waarop we kijken naar zowel onze vriendschappen en romantische relaties veranderen. Het is moeilijk voor te stellen een tijd waar we niet horen de woorden "poke", "kruip", of "Facebook officiële" in de dagelijkse conversatie. En leuk vinden of niet, het populaire sociale netwerk site is hier te blijven.

Mashable.com, een van de grootste van het internet nieuwsbronnen voor alle dingen social media, onderzocht de manier waarop Facebook is veranderd dating en kwam met een aantal belangrijke punten die studenten waarschijnlijk eens kunnen worden. De eerste, het geeft de gebruiker de kans om obsederen - meer dan gebruikelijk - over hun significante andere (of potentiële significante andere). Hebben ze schrijven op mijn muur? Zal hij of zij porren me terug? Ze hebben me niet in hun profielfoto, wat geeft? Deze angsten kunnen leiden tot Facebook stalking (beter bekend als "kruipen"), en een klap voor het vertrouwen van de gebruiker.

Een ander nadeel Facebook heeft geleverd aan de dating wereld is de mogelijkheid om voortdurend zien wat uw ex-partner is aan - of je het leuk vindt of niet. Het is al moeilijk genoeg om weer op je voeten na een breuk, maar met te kijken naar berichten in je newsfeed te zien dat hij of zij is zo blij om weer single, of met hun nieuwste Main Squeeze, kan worden ruw. De eenvoudigste manier om dit te omzeilen is gewoon om defriend je ex, maar als je niet kunt breng jezelf om dat te doen, een andere optie is het blokkeren van hun berichten worden weergegeven in uw newsfeed.

Houd in gedachten dat als er iets is "Facebook officiële", iedereen kan dat zien. En dat geldt ook als je uit elkaar. Breaking up op de social networking site is onhandig en ongemakkelijk - onder al je vrienden en klasgenoten zien dat je plotseling single bent - en het risico lopen dat iemand "houden van" uw nieuw-single ex is veranderd Burgelijke staat - kan enigszins overweldigend. Het beste ding om te doen in deze situatie is om te verblijven stijlvol - een deprimerend statussen of graaft bij je ex te vermijden. Houd het drama tot een minimum beperkt en je kunt de pinda galerij te houden van klokgelui inch

Tot slot - vergeet niet om de privacy-instellingen te gebruiken en het gezond verstand te gebruiken, terwijl op de site. Gewoon omdat Facebook is zo'n gemeengoed ding in ons leven mag niet zeggen dat u laat uw hoede. Praktijk veilig gedrag op Facebook - en alle sociale netwerk sites - zodat je niet iets later achtervolgen je.