dinsdag 13 september 2011

The Dating Game


Opgelet begeerde vrijgezellen: Sabina Ptacin u graag ontmoeten. Ze is de eigenaar van twee succesvolle bedrijven en is energiek en gezellig.

Ze lijkt een beetje op de actrice Kate Winslet, met groene ogen en zanderige blond haar. Er is maar een probleem: ze spendeert zoveel tijd werken, breekt ze meer data dan ze houdt. "Ik ben niet van plan om een ​​van mijn taken te trouwen", geeft Ptacin, die toch vaak brengt in 100-uren werkweek.

Loretta Talbot, een senior project manager bij Wyeth (WYE - Nieuws - mensen), de farmaceutische reus, wil een relatie ook. Ze heeft een levenslust en geniet van fotografie en zeilen. Maar het is niet een ding dat zeker een man zal vragen om een ​​tweede datum zodra hij erachter komt hoeveel onroerend goed dat ze bezit.

Het vinden van je soulmate is nooit gemakkelijk. Maar voor vrouwen die zich bezighouden met invloedrijke carrières - vrouwen zoals Ptacin, Talbot, zelfs Supreme Court Justice Sonia Sotomayor - de loop van de ware liefde kan erg lastig zijn. Het is niet alleen een kwestie van uitproberen om de tijd tot nu toe wanneer u werkt de klok rond te vinden. Vrouwen gezicht veel complexer hindernissen. In tegenstelling tot hun mannelijke collega's, die over het algemeen meer wenselijk is in de romantiek arena als ze bereiken een hogere carrière status, zijn krachtige vrouwen vaak gehinderd door hun succes.

En verouderde sociale mores nog steeds dicteren dat maakt niet uit hoe commandant van een vrouw aan het werk is, moet ze haar laten datum waarop de wijn te kiezen in een slecht verlichte restaurant.

"Succesvolle mensen worden gezien als zeer wenselijk voor vrouwen, maar succesvolle vrouwen worden gezien als echt eng door mannen," zegt Patricia Cook, die loopt een boetiek executive wervingsbureau en heeft gewerkt met honderden senior level executive mannen en vrouwen. "Een man moet vertrouwen en veilig zijn in zichzelf om te kunnen worden met een vrouw die meer verdient dan hij doet."