zaterdag 17 september 2011

No More Mr Nice Guy


Liefde is als het bordspel Monopoly. Bepaalde regels moeten worden gevolgd, een beetje geluk is betrokken, en iemand is altijd vals spelen. Belangrijker nog, het is een spel, en om te winnen, moet je spelen en goed spelen.

Omdat het een aardige vent, ik weet zeker dat je het gevoel een beetje onhandig het spelen van spelletjes met de vrouwen die je ontmoet. Het is niet in je aard. Je voelt oneerlijk, respectloos, en soms, naar beneden rechts betekenen. Maar dit zijn de soorten van de jongens kuikens graven, en als u van plan bent ooit een avond doorbrengen in het hotel op Park Place, je had beter beginnen te stelen van geld van de bankier.

Ervoor dat elk nu en dan krijg je een gelukkige worp van de dobbelstenen en land op gratis parkeren, maar om echt succesvol zijn, moet men een strategie te ontwikkelen. Hieronder vindt u 10 gedragingen leuke jongens kan worden weergegeven, om zichzelf meer aantrekkelijk voor de vrouwen die ze zoeken. Implementeer een of alle van deze gedragingen in uw dagelijkse persoonlijkheid en kijk hoe de vrouwen komen naar u als mieren op een gevallen Dorito. Let wel op, de resultaten kan schadelijk zijn voor uw bedspiralen.

1. De Take Away-methode.

Zodra een vrouw heeft gekregen een smaak van u, vriendelijk excuus jezelf. Laat altijd haar willen meer van je. Hier is een eenvoudige kleine tip. Wanneer je voor het eerst haar te ontmoeten, doen alsof ze haar naam vergeten. Zij zal sterven aan een blijvende indruk op je, zodat je nooit meer vergeet haar naam.

2. Flirten met andere vrouwen en zorg ervoor dat ze ziet.

Vrouwen willen mannen die gezocht door andere vrouwen. Dit is een feit. Vrouwen zijn zeer concurrerend en zal u zien als de ultieme prijs als ze concurreren om uw genegenheid. Ook zal ze snel beseffen de noodzaak om je rukken voordat iemand anders dat doet.

Tijdens het gebruik van andere vrouwen, zoals dit lijkt misschien wreed, nooit schuldig voelen. Geloof me, zult u niet het geven van een na te denken wanneer het object van uw verlangen is tearing van je korte broek.

3. Vertrouwen is de sleutel.

Dit is een no brainer. Als u gedragen als een verliezer, voel je je als een verliezer en op zijn beurt vrouwen zullen je zien als een verliezer. U zult nooit gelegd op deze manier. Je zal echt een verliezer.

4. Wees charmant.

Bij sociale bijeenkomsten, en vooral rondom haar vrienden, het middelpunt van de belangstelling. Als ze ziet dat andere mensen graag om je heen, ze is waarschijnlijk willen ook om je heen. Ze zal willen zien wat al die ophef over is.

5. Shut the hell up.

Mensen worden interessanter op het moment sluiten ze hun mond. En voor vrouwen, de helft van de fun is de uitdaging van het uitzoeken u uit.

6. Om ernstige gesprekken ten koste van alles.

Scott Weiland zei dat het best. Gesprekken te doden. Geloof het of niet, vrouwen zijn net zo bang uit door deze gesprekken als mannen. Misschien nog meer gezien zij niet verwachten dat mannen bereid om te praten over serieuze relatie spullen. Bovendien zijn ze altijd gelijk toch dus waarom moeite doen?

7. Intimideren haar.

Kijk altijd haar in de ogen totdat ze kijkt weg eerst. Dit is dezelfde techniek experts gebruiken om honden te trainen om gehoorzaam te zijn. Dit blijkt ook vrouwen op. Maar terug te houden op vertoon van haar fysieke affectie. Hoe langer je wacht haar te maken, hoe meer ze zullen willen.

8. Doe iets mis.

Alles wat ze zullen denken is spannend, avontuurlijk, en / of intrigerend. Vergeet niet James Dean? Stel je eens voor hoeveel Poon u zou krijgen als je meer zoals hij.

9. Kies je vrienden over haar.

Dit is een van mijn persoonlijke favorieten. De hele tijd je uit bent met je vrienden, zal ze uit zijn met haar vriendinnen vertellen wat een eikel je bent. (Tenzij ze is uit bedriegt je.) Maar als je eindelijk doet haar weer te zien, zal het zijn als echtelijke bezoeken dagen bij de provincie gevangenis.

10. Nooit, nooit bedoel ik NOOIT haar laten weten hoe sterk je je voelt voor haar.

Kan me niet schelen als u denkt dat God haar heeft zojuist voor jou en je wilt met haar trouwen vandaag, nooit laat haar weten dat. Op het moment dat ze weet dat je diepe gevoelens voor haar, haar uitdaging is voorbij. Ze won. Ze kreeg jou en haar plezier is voorbij.

Ik vergelijk het met vissen. Je zit de hele dag met je aas in het water en wanneer je eindelijk een vis vangen, wat doe je dan? Je gooit het terug in het water. Geloof me, de minuut dat ze je te pakken krijgt haak, lijn en zinklood, het is terug in de drank voor je.