vrijdag 22 april 2011

5 Sites voor het spotten van Singles


Door Ki Mae Heussner

Traditionele dating sites kan helpen u van plan bent een rendez-vous voor de toekomst, maar nieuwere locatie-georiënteerde services kunt u waar potentiële data kunnen nu worden vertellen.

Sommige zijn speciaal voor mobiele dating platforms die GPS-technologie gebruiken om u te helpen mogelijke overeenkomsten in uw directe omgeving. Anderen gebruiken locatie-informatie om te laten zien waar je je meer kans om de leden van het geslacht waarin u geïnteresseerd bent allen Geef vinden singles een high-tech manier om een ​​nacht perceel op de stad.

Check out vijf sites hieronder:

Ratio Finder

Met behulp van gegevens van de locatie-gebaseerde sociale netwerk Foursquare, Ratio Finder kaarten uit lokale bedrijven, gebaseerd op waar mannen en vrouwen hebben de neiging zich te verzamelen.

De site berekent Foursquare check-ins naar geslacht en vervolgens visualiseert de gegevens op een kaart, die momenteel alleen beschikbaar in New York en San Francisco.

Wilt u weten waar u de hoogste kans van het vinden van de dames of de heren hebben? Ratio Finder toont een kaart van de stad met stippen van verschillende grootte met vermelding van bezienswaardigheden. Roze stippen verwijzen naar vrouwelijke check-ins, blauwe stippen aan mannelijke check-ins. Hoe groter de stip, hoe populairder de plek is onder de leden van dat bepaald geslacht.

The New York kaart, bijvoorbeeld, toont een reusachtige roze stip over de tuin op het dak cafe in het Metropolitan Museum of Art, waar hij zegt dat er 91 procent meer vrouwen.

MeetMoi

Als u wilt om andere singles te ontmoeten terwijl je onderweg bent, MeetMoi gebruikt uw telefoon naar uw locatie-informatie in real-time te werken en u alerts sturen wanneer potentiële matches in de buurt zijn.

De dienst bestaat als een applicatie voor iPhones en Android-telefoons en maakt gebruik van GPS-technologie om gebruikers te helpen mensen te ontmoeten terwijl ze uit en over.

Gebruikers een profiel met de dienst, met vermelding van wat ze zoekt in een date. Als MeetMoi twee nabijgelegen gebruikers vindt met bijpassende voorkeuren, stuurt elk een bericht, het openen van de deur voor een gesprek.

Als ze willen ontmoeten, ze hebben een uur om de volgende stap te nemen. MeetMoi is gratis om mee te doen, maar heeft een premium service voor een maandelijks abonnementsgeld.

Skout

Een andere populaire mobiele dating site, Skout kunnen gebruikers zien in de omgeving singles en een brug slaan naar degenen die ze willen ontmoeten. Het bedrijf zegt dat zijn gemeenschap omvat ongeveer een miljoen gebruikers en helpt hen komen met wekelijkse e-mails over nieuwe singles in hun omgeving.

Skout zegt ook haar site is erg voorzichtig over het houden van haar gebruikers veilig. Het is niet bekend van de juiste straat adressen van zijn gebruikers, dus de enige manier waarop anderen kunnen lokaliseren ze precies is als ze vrijwillig leveren hun locaties.

Grindr

Facturering zichzelf als de "de go-to plek voor homo's, bi, en nieuwsgierig jongens te ontmoeten," Grindr maakt gebruik van GPS-technologie om gebruikers te helpen komen met andere mannen in hun omgeving.

Gebruikers uploaden een foto en volledige een profiel en gebruik vervolgens de service om te zien wie in de buurt is. Toegankelijk via Apple mobiele apparaten en BlackBerry, de dienst zegt haar de grootste all-Man Locatie sociaal netwerk.

PinPointsX

En voor degenen die echt op zoek bent niets meer dan een flirt, PinPointsX maakt gebruik van mobiele technologie om gebruikers wat ze noemt een geven "Passie kaart."

De volwassen-georiënteerde dienst zegt dat het de grootste aanvraag van aansluitingen en kan leiden gebruikers tot een nacht van fantasie en seksuele bevrediging.

Sikker Dating Regler for Mænd