maandag 18 april 2011

Mannen moeten Shut Off The Negative Talk


Door Bessie R. Serrano. De meeste online dating advies vertelt mannen wat te doen. Hoe "turn over" vrouwen - emotioneel, fysiek, intellectueel, zelfs spiritueel. Maar laten we een moment nemen en focus op wat "niet" te doen man niet te doden hos kansen nog voordat hij start.

Compromis The Leadership

Dit betekent niet dat de mens moeten worden macho of onwaar zijn. Het betekent dat vrouwen over het algemeen op zoek naar een man die een leider is, al was het maar in zijn eigen leven. Dus de mens moeten kijken naar profiel en waar hij kan een gevoel van autoriteit project te zien. Als de mens technisch gezien niet een leider van de andere mensen op het werk of in zijn gemeenschap leven, hoe is de mens een leider in zijn familie? Hoe is hij een thought leader? Hoe is hij beïnvloed mensen om hem heen? Hoe is hij self-directed, na zijn eigen ster, zijn eigen zeden of zijn eigen kunst? Hoe is hij vast in wie hij is - en niet ondergeschikt aan anderen? Mens moet aantonen dat hij de motor van zijn leven, en niet een wagon wordt getrokken door anderen.

Wees een bedelaar

Omdat van alle mannen en verwarring in het kielzog van de gelijkheid van vrouwen beweging, hebben mannen gevoeliger geworden voor vrouwen gevoelens, dat is eigenlijk een goede zaak. Maar alertheid om gevoelens van een vrouw en nurture - goede dingen - niet te verwarren met een gebrek aan ruggengraat - een slechte zaak. Vrouwen zijn moe van mensen die vragen. Probeer met vermelding van doel en hen uit te nodigen in plaats van te vragen voor een date.

Project zelfbeperking

Er zijn subtiele manieren waarop mensen door een gebrek aan zelfvertrouwen. Dit zijn zeker tijden, en mens degelijkheid is een zeer waardevol en sexy mannelijke eigenschap als het gaat om het aantrekken van vrouwen online. Wanneer een man te schrijven zijn profiel, moet de mens bekijken en nemen alle zinnen die te beperken of hem afnemen. Bijvoorbeeld: "Hij is een soort van gelukkig" is een attractie-killer in vergelijking met, "Die man is een gelukkig man. 'Kijk uit voor zinnen als" soort "" en "een beetje." Eigenlijk staan ​​voor wat ze zeggen , en sta volledig in. Man niet te verminderen betrokkenheid bij wat hij te zeggen, omdat dat alleen aangeeft dat hij niet echt geloven in wie hij is en wat hij te zeggen.

Mikä motivoi naisen Snoop ja miten hän voi Stop urkinta?