woensdag 7 september 2011

Belangrijkere dingen te doen Before Your Big Date


Heeft u een pre-date checklist?

Dit is een eenvoudige lijst van dingen die je moet doen voordat je op een belangrijke datum.

Het bevat dingen over jezelf - zoals je tanden poetsen, het nemen van een douche, misschien krijgt je haar geknipt, het snijden van uw nagels, enz.

Het omvat ook dingen over uw woning - zoals het reinigen van uw badkamer, het wassen van de vaat, stofzuigen van het tapijt, zorg ervoor dat uw koelkast is gevuld met dingen om te drinken en oppeuzelen, etc.

En uw lijst moet andere diverse items - zoals het wassen van uw auto, het krijgen van geld uit de bank, het maken van reserveringen, etc.

Het is vooral belangrijk dat u items op uw pre-date checklist die belangrijk zijn, maar je bent geneigd te vergeten zijn - zorg ervoor dat je een volle tank benzine, het plaatsen van een volledige uitrol van het toiletpapier in de badkamer, om op uw favoriete parfum, etc. Whatever. De lijst zal variëren van persoon tot persoon.

Zelfs als je denkt dat er weinig kans van iets buitengewoons gebeurt op deze bijzondere datum, moet je altijd van plan dat het zal. Wees altijd voorbereid.

Zelfs als je moet haar ergens te ontmoeten, moet je van plan bent dat je en ze zal de wind in je auto op een gegeven moment, en het bijgevolg prep.

Zelfs als je denkt dat er weinig kans dat de twee van u terug te komen naar je plaats, moet u de plaats vlekkeloos en alles op zijn plaats voor het geval dat.

Zelfs als je denkt dat er weinig tot geen kans van iets "seksueel" gebeurt, moet u van plan bent dat het wil, en over de juiste bescherming, glijmiddel, zwepen, kippen, of welke andere weirdo spullen die je toevallig geïnteresseerd in beschikbaar zijn.

Na deze eenvoudige checklist, die zal groeien en groeien als je de datum meer en meer, zal uw leven zo veel eenvoudiger en je date, zodat veel minder belastend.

U zult niet op je weg worden de deur uit, te laat om haar op te halen - zoals gebruikelijk - als je je realiseert dat er overal vuile vaat, het afval is overvol, je hebt geen wijn, moet je gas, en je moet stop bij de bank om geld te krijgen. (Oh, en door de manier, zal dat bepaalde ATM natuurlijk niet, te werken.) Dan kom je te laat 45 minuten, je date is al geïrriteerd, en je bent gestresst, zweten, en het ruikt naar benzine.

Betekent dit scenario u bekend voor?

Beginnen met het ontwikkelen van uw pre-date checklist nu en maak uw data van de vreugdevolle, stress-vrij, en leuke ervaringen die ze hoort te zijn.

12 Things You Don't Know About Women