dinsdag 6 september 2011

De staat van dating op Wall Street


Tot voor kort, een aantal bankiers probeerden handel op hun lucratieve beroepen tot leden van het andere geslacht aan te trekken. En zoals met veel van de wankele transacties in de aanloop naar de financiële crisis, de strategie gebruikt om te werken.

"In het verleden, ze eerst zouden zeggen: 'Hallo, mijn naam is Michael en Josh, en run ik een hedge fonds," zegt Samantha Daniels, een matchmaker gevestigd in New York en Los Angeles, die naar boven kosten van $ 25.000 voor haar dienst . "Nu denken ze dat mensen wantrouwend van."

Ondanks (of misschien wel dankzij) de zee te veranderen, Daniels 'business - Samantha's Table - is booming: Ze zegt dat de omzet is met 30% tot nu toe dit jaar. Daniels denkt dat de economische kernsmelting heeft vele financiers aangespoord om de stabiliteit te zoeken in hun persoonlijke leven. Ze sprak met Fortune over welke muur Streeters zijn op zoek naar liefde - en hoe ze die kunnen vinden.

Niet iedereen zich kan veroorloven om 25.000 dollar voor de matchmaking te betalen. Wat voor soort klanten je het zien van deze dag?

Ik blijf een veel klanten hebben in de financiële wereld. Maar binnen financieren, is er sprake van een verschuiving naar asset management, private equity en venture capital, in plaats van hedge funds en de grote banken. Ik ben nog steeds Goldman Sachs (GS, Fortune 500) jongens. Wat is er veranderd is, is niet wie er komen, maar wat mensen vragen.

Dus vrouwen zijn niet geïnteresseerd in dating bankiers niet meer?

Nee, ze nog steeds. Maar waar ze vroeger meteen zeggen, ik opgezet met iemand in financiën, zijn ze nu terug te gaan naar de traditionele beroepen ook. Ze vragen voor de advocaten en artsen en ondernemers - de aard van de jongens hun grootmoeders gebruikt om hen te vertellen om te zoeken naar.

00:00 / 01:31 Is liefde recessie-proof?

Hoe zit het met de mannen - wat willen ze?

High-powered mannen hebben altijd gevraagd voor vrouwen die lijken op supermodellen, maar hebben Harvard opleidingen. Elke man besteedt ten minste 20 minuten tegen me te praten over wat hij denkt is sexy, mannen zijn heel visueel.

Maar nu in diezelfde adem, zijn mannen zeggen dat ze willen iemand die is ondersteunend. Toen hun vrienden waren ontslagen, zagen ze vrouwen die ondersteunend, en vrouwen die niet waren. Ze hebben gezien zakenpartners hebben moeite met vrouwen staan ​​door hen.

Nu dat "Ik ben een hedge-financier 'niet meer doet de truc, hoe zou je adviseren bankiers om romantisch de markt zelf?

Wanneer u een vrouw te ontmoeten, moet je terug gaan naar de basis van wie je bent als persoon - hoe je je leven, je interesses leven. Maar het is ook goed om iemand te laten weten dat je goed bezig bent en hebben een vaste baan in deze omgeving. De nummer een ding vrouwen worden aangetrokken, is vertrouwen.

Hoe ziet u de financiële stabiliteit te brengen zonder dat het overhandigen van belastingaangiften?

Als je een geweldige baan en geld verdienen, zullen de dingen komen. Bijvoorbeeld, een typische eerste-date gesprek is reizen. Stel je hebt een huis in de Hamptons. Beginnen met de vraag haar, je hebt hoe besteed je zomer? Heb je weggaan? Ze zal waarschijnlijk draai hem om, dan kunt u brengen het op. In een passieve, gemoedelijke manier, wordt het duidelijk dat je goed bezig bent.

Mijn cliënten hebben veel speelgoed en zelf een hoop van woningen. Maar als je iemand vertelt dat je je eigen vliegtuig zelf op een eerste date, het klinkt alsof je overcompenseren voor iets.

Wat moet je vermijden het over?

Je moet voorzichtig zijn als je praat over de economie en hoe goed je bent of niet doet. Het maakt mensen ongemakkelijk als je goed doet en de mensen om je heen niet. Er is een trend in de richting van bescheidenheid.

Ook, als u werkt in de financiële wereld en je bent op een datum, niet mee uw bezorgdheid en angst van het werk om de datum. Als u had een slechte dag, ben je beter af annuleren.

Kunnen mannen en vrouwen in de financiële sector leunen op elkaar voor ondersteuning?

Ik vind dat mensen die werken in de financiële wereld hebben de neiging om niet elkaar willen date.

Boşanmış, Aşk bul Dating Online önerin